VakantiePiraten
Profile

Wij waarderen jouw privacy

Wij gebruiken cookies om jouw browse-ervaring te verbeteren, gepersonaliseerde inhoud aan te bieden en ons verkeer te analyseren. Door op "Alles accepteren" te klikken accepteer je dit en geef je toestemming dat we deze informatie delen met derden en dat je gegevens in de VS verwerkt kunnen worden. Lees voor meer informatie onze .

Je kunt je voorkeuren op elk moment aanpassen. Als je weigert, gebruiken we alleen de essentiële cookies en ontvang je helaas geen gepersonaliseerde inhoud. Om te weigeren, .

  • Home
  • Nieuws
  • Vanaf 2025 dagelijks een rechtstreekse trein naar München
deutsche bahn

Vanaf 2025 dagelijks een rechtstreekse trein naar München

Ahoy Piraat!

Wat een fantastisch nieuws voor treinreizigers! NS en Deutsche Bahn hebben hun krachten gebundeld en vanaf 2025 kunnen we genieten van een gloednieuwe, rechtstreekse ICE-trein van Amsterdam naar het bruisende München!

Dit is echt een gamechanger voor iedereen die van comfortabel reizen houdt en graag nieuwe avonturen tegemoet gaat. Er zit echter wel een addertje onder het gras...

Gepubliceerd door
Pasmaatje·27-4-2024
Delen

Directe trein naar München

Natuurlijk moeten we nog even geduld hebben tot 2025, maar gelukkig duurt het niet lang meer voordat we kunnen genieten van deze geweldige reiservaring. De nieuwe rechtstreekse verbinding krijgt een reistijd van ongeveer 7 uur.

Dit is ongeveer 30 minuten sneller dan de huidige verbinding met een overstap. De trein vertrekt iedere ochtend vanaf Amsterdam Centraal en rijdt via Utrecht en Arnhem naar München.

Deze trein gaat rijden naast de al rijdende nachttrein vanuit Amsterdam naar München.

De bruisende stad München

München is niet alleen een geweldige bestemming op zich, het is ook dé toegangspoort tot de prachtige Alpen en Zuid-Europa. Dus of je nu van plan bent om te gaan skiën in de Alpen, te genieten van de Beierse cultuur of verder te reizen naar zonnige bestemmingen in het zuiden, met deze nieuwe treinverbinding sta je straks binnen no-time op jouw droombestemming.

Dit gaat ten koste van de directe trein naar Basel

Er zit wel een addertje onder het gras...

De nieuwe verbinding komt in de plaats van de huidige rechtstreekse verbinding naar Basel. Je kunt nog steeds gebruik maken van de nachttrein die nog steeds naar Basel zal blijven rijden, of je kunt gedurende de dag reizen via een overstap in Mannheim.

Een juridisch probleem melden