VakantiePiraten
Profile

Wij waarderen jouw privacy

Wij gebruiken cookies om jouw browse-ervaring te verbeteren, gepersonaliseerde inhoud aan te bieden en ons verkeer te analyseren. Door op "Alles accepteren" te klikken accepteer je dit en geef je toestemming dat we deze informatie delen met derden en dat je gegevens in de VS verwerkt kunnen worden. Lees voor meer informatie onze .

Je kunt je voorkeuren op elk moment aanpassen. Als je weigert, gebruiken we alleen de essentiële cookies en ontvang je helaas geen gepersonaliseerde inhoud. Om te weigeren, .

 • Home
 • Nieuws
 • Wees er snel bij! easyJet voegt 4 prachtige nieuwe vliegroutes toe aan haar netwerk vanaf Amsterdam Schiphol
Aeroplane, Air travel, airplane

Vanaf Schiphol 4 nieuwe vliegroutes

Ahoy Piraat!

We hebben geweldig nieuws voor je piraat! Maak je klaar voor een heerlijke uitbreiding van het easyJet-netwerk vanaf Schiphol. Deze herfst voegt easyJet namelijk vier nieuwe bestemmingen toe aan haar lijst, waardoor het totale aantal bestemmingen op maar liefst 39 komt. Het zijn ook prachtige bestemmingen, dus lees snel verder!

Gepubliceerd door
Pasmaatje·13-6-2024
Delen

easyJet voegt dit najaar vier nieuwe bestemmingen toe vanaf Schiphol: Madeira (FNC), Larnaca (LCA), Tromsø (TOS) en Pristina (PRN). Vanaf 11 juni zijn de tickets voor deze nieuwe routes te koop, dus je kunt nu al een prachtige reis boeken. Of je nu kiest voor een winterzon of de winter in Tromsø, het kan allemaal.

 1. Larnaca (Cyprus): Vanaf 27 oktober kun je tweemaal per week, op woensdag en zondag, genieten van de warme zon en prachtige stranden van Larnaca.

 2. Madeira (Portugal): Vanaf 5 november vliegt easyJet op dinsdag en zaterdag naar dit prachtige bloemeneiland eiland, bekend om zijn indrukwekkende landschappen en milde klimaat.

 3. Tromsø (Noorwegen): Voor de liefhebbers van winterse avonturen begint de route naar Tromsø op 15 december, met twee vluchten per week op woensdag en zondag, perfect voor het bewonderen van het noorderlicht.

 4. Pristina (Kosovo): De vluchten naar de hoofdstad van Kosovo starten op 28 oktober, met een vlucht heen en weer op maandag en donderdag.

Vernieuwingen en Uitbreidingen vanaf Schiphol Amsterdam

Naast deze nieuwe bestemmingen, heeft easyJet ook een aantal wijzigingen doorgevoerd in hun aanbod. Dit winterseizoen kunnen reizigers genieten van extra vluchten naar populaire winterzonbestemmingen zoals Malaga en Tenerife. Ook introduceert easyJet vluchten naar Palma de Mallorca en Palermo, bestemmingen die voorheen alleen in het zomerseizoen werden aangeboden. Ook voor liefhebbers naar het noorden zijn er meer vluchten naar het magische Rovaniemi in Fins Lapland.

Gedetailleerd Vliegschema

 • Amsterdam naar Larnaca: Vanaf 27 oktober, elke woensdag en zondag, het hele jaar door.

 • Amsterdam naar Madeira: Vanaf 5 november, elke dinsdag en zaterdag, het hele jaar door.

 • Amsterdam naar Tromsø: Vanaf 15 december, elke woensdag en zondag, gedurende het winterseizoen.

 • Amsterdam naar Pristina: Vanaf 28 oktober, elke maandag en donderdag, gedurende het winterseizoen.

Schiphol als Strategische Hub

De luchtvaartmaatschappij easyJet gebruikt Amsterdam Schiphol als belangrijke uitvalsbasis voor haar vluchten. Zodoende plant easyJey niet alleen nieuwe bestemmingen, maar boost ook haar huidige netwerk. Zo komen er twee keer zoveel vluchten naar Milaan (Linate) en dagelijkse vluchten naar Newcastle. De winterdiensten naar Palma de Mallorca en Palermo blijven voortgezet, en er zijn tweemaal per week vluchten naar het winterwonderland Rovaniemi in Finland.

Met deze uitgebreide en verbeterde dienstregelingen, zorgt easyJet ervoor dat reizigers vanuit Nederland volop keuze hebben voor hun volgende avontuur. Of je nu op zoek bent naar zon, cultuur of winterse magie, easyJet heeft het allemaal. Dus pak je koffer en boek je volgende vlucht, want een wereld van avontuur wacht op jou!

In de komende tijd zullen we kijken of deze vluchten van easyJet goed geprijsd zullen zijn. Hier zullen we losse deals van schrijven. Hou onze kanalen in de gaten!

Volg je ons WhatsAppkanaal al? Check ons WhatsAppkanaal hier!

Check alle aanbiedingen:

Een juridisch probleem melden