VakantiePiraten
Profile

Wij waarderen jouw privacy

Wij gebruiken cookies om jouw browse-ervaring te verbeteren, gepersonaliseerde inhoud aan te bieden en ons verkeer te analyseren. Door op "Alles accepteren" te klikken accepteer je dit en geef je toestemming dat we deze informatie delen met derden en dat je gegevens in de VS verwerkt kunnen worden. Lees voor meer informatie onze .

Je kunt je voorkeuren op elk moment aanpassen. Als je weigert, gebruiken we alleen de essentiële cookies en ontvang je helaas geen gepersonaliseerde inhoud. Om te weigeren, .

Aeroplane, Airline, airplane

Vluchten naar Oost-Azië onzeker

Heb jij een vlucht naar Oost-Azië op de planning staan? KLM heeft aangekondigd dat ze genoodzaakt zijn om vluchten vanaf Schiphol naar Oost-Azië te annuleren. Lees verder voor meer informatie 👇

Gepubliceerd door
Jackie·20-9-2023
Delen

KLM heeft vluchten van Schiphol naar Oost-Azië geannuleerd vanwege het gewapende conflict in Nagorno-Karabach, waar Azerbeidzjan en Armenië bij betrokken zijn.

De maatschappij besloot niet meer over het luchtruim boven Armenië en Azerbeidzjan te vliegen en moest daardoor vluchten naar bestemmingen zoals Taipei, Seoel, Hongkong, Peking en Tokio annuleren of vertragen. KLM benadrukt dat veiligheid de hoogste prioriteit heeft en dat alternatieve routes beperkt zijn, vooral omdat het luchtruim boven Rusland gesloten is.

Reizigers worden geadviseerd om de situatie in de gaten te houden, aangezien de impact van deze maatregelen nog wordt beoordeeld. KLM zal klanten zo snel mogelijk informeren over verdere ontwikkelingen.

Bron: AD

Een juridisch probleem melden