VakantiePiraten
Profile

Wij waarderen jouw privacy

Wij gebruiken cookies om jouw browse-ervaring te verbeteren, gepersonaliseerde inhoud aan te bieden en ons verkeer te analyseren. Door op "Alles accepteren" te klikken accepteer je dit en geef je toestemming dat we deze informatie delen met derden en dat je gegevens in de VS verwerkt kunnen worden. Lees voor meer informatie onze .

Je kunt je voorkeuren op elk moment aanpassen. Als je weigert, gebruiken we alleen de essentiële cookies en ontvang je helaas geen gepersonaliseerde inhoud. Om te weigeren, .

Impressions and Other Assets/6fda2a5a-d2a1-4f33-86d4-7835eb862970_pi1jkv

We zijn helemaal ondersteboven van deze Airbnb

Tafels en stoelen aan het plafond en nog meer gekkigheden, in deze Airbnb bekijk je de wereld vanuit een onverwachtse hoek.

Alles in deze accommodatie hangt namelijk ondersteboven. Profiteer van een verblijf waar je helemaal hotel de botel van wordt in deze Airbnb in Frankrijk. 🇫🇷

Gepubliceerd door
Caroline·28-5-2024
Delen

Alleen, met tweeën of met vrienden... Met een verblijf in deze Airbnb genieten jullie van een uiterst origineel verblijf.

In deze accommodatie, gelegen in Angers in Frankrijk, hangt alles op zijn kop. De tafel hangt er aan het plafond en niets is er wat het lijkt. Maar daar hoef jij geen punthoofd van te krijgen. Integendeel, tijdens je verblijf hier geniet je van gezelligheid en kan je zeker en vast originele foto's maken!

Wil jij in deze unieke Airbnb verblijven. Dan zijn er nog heel wat data beschikbaar in de zomer en de herfst, inclusief weekenden. Deze accommodatie is in elk geval ideaal voor een uniek weekendje weg.

En het beste van allemaal, je hoeft niet over de kop te gaan om hier te verblijven. Een overnachting kost je minder dan €100, of slechts €49 per persoon voor de twee dagen!

Ben jij net zoals ons helemaal ondersteboven van deze Airbnb. Dan kan jij tijdens je verblijf ook een bezoekje brengen aan de abdij van Solesmes of aan Terra Botanica, het grootste plantenthemapark van Europa. Je minibreak kan je afsluiten met een heerlijk boottochtje.

Een juridisch probleem melden