VakantiePiraten
Profile

Wij waarderen jouw privacy

Wij gebruiken cookies om jouw browse-ervaring te verbeteren, gepersonaliseerde inhoud aan te bieden en ons verkeer te analyseren. Door op "Alles accepteren" te klikken accepteer je dit en geef je toestemming dat we deze informatie delen met derden en dat je gegevens in de VS verwerkt kunnen worden. Lees voor meer informatie onze .

Je kunt je voorkeuren op elk moment aanpassen. Als je weigert, gebruiken we alleen de essentiële cookies en ontvang je helaas geen gepersonaliseerde inhoud. Om te weigeren, .

Iceland

Win $10.000 voor een droombaan in IJsland 🇮🇸

Piraten, je kunt $10.000 winnen door een missie van een week naar het eenzaamste eiland ter wereld aan te gaan!

Gepubliceerd door
Audrey·18-2-2024
Delen

Droombaan op IJsland 🇮🇸

Waag je aan een van de meest ongewone droombanen ooit! Je kunt $10.000 (€9.279) winnen door te surfen op het web vanaf Bjarnarey, IJsland, het eenzaamste eiland ter wereld.

Opera, de internetbrowser, biedt je de kans om dit waanzinnige avontuur aan te gaan. Je moet een week op een verlaten eiland verblijven en surfen op het internet om een staat van Tabfulness te bereiken, een staat van pure digitale verlichting, volgens Opera.

Hoe doe je mee?

  • Je moet ouder zijn dan 18

  • Je moet een creatieve tekst van maximaal 120 tekens schrijven waarin je uitlegt wat Tabfulness voor jou betekent.

Naast de $10.000 ontvangt de gelukkige winnaar 2 vliegtickets naar Reykjavik en gratis accommodatie voor een week in een huis. Zij kunnen deze ervaring delen met de persoon van hun keuze.

Je hebt tot 25 februari 2024 om te solliciteren naar deze droombaan en te genieten van een volledig verzorgde vakantie in IJsland! Veel succes 🏴‍☠️

Een juridisch probleem melden