VakantiePiraten
Profile

Wij waarderen jouw privacy

Wij gebruiken cookies om jouw browse-ervaring te verbeteren, gepersonaliseerde inhoud aan te bieden en ons verkeer te analyseren. Door op "Alles accepteren" te klikken accepteer je dit en geef je toestemming dat we deze informatie delen met derden en dat je gegevens in de VS verwerkt kunnen worden. Lees voor meer informatie onze .

Je kunt je voorkeuren op elk moment aanpassen. Als je weigert, gebruiken we alleen de essentiële cookies en ontvang je helaas geen gepersonaliseerde inhoud. Om te weigeren, .

  • Home
  • Nieuws
  • Noodhulp voor de slachtoffers van de aardbeving in Turkije & Syrië
Impressions and Other Assets/shutterstock_1244366659_bwitbg

Noodhulp voor de slachtoffers van de aardbeving in Turkije & Syrië

Hier vind je een lijst van organisaties die jouw steun goed kunnen gebruiken.

Gepubliceerd door
Team VakantiePiraten·15-2-2023
Delen

We weten dat je VakantiePiraten niet bezoekt om te lezen over de aardbevingen die Turkije en Syrië op 6 februari hebben getroffen, maar sommige dingen zijn belangrijker dan vakanties.

Omdat we vaak reisinspiratie delen naar enkele van de getroffen bestemmingen, voelen we een diep medeleven met de mensen die getroffen zijn door deze verschrikkelijke natuurramp. Deze mensen hebben onze hulp heel hard nodig op dit moment. Wij willen jullie informeren over de actiedag van Giro555, maar ook over een aantal andere organisaties die zich inzetten voor de slachtoffers.

Tegelijkertijd weten we dat het moeilijke tijden zijn en dat donaties voor velen een luxe zijn. Als je de mogelijk hebt om te helpen, vind je hieronder de lijst van organisaties die jouw donatie goed zouden kunnen gebruiken. Alle beetjes helpen ❤️

Donatiemogelijkheden:

In het kader van de ramp in Turkije en in Syrië heeft de Rijksoverheid een informatiepagina met belangrijke vragen & antwoorden samengevat gemaakt.

Een juridisch probleem melden