VakantiePiraten
Profile

Wij waarderen jouw privacy

Wij gebruiken cookies om jouw browse-ervaring te verbeteren, gepersonaliseerde inhoud aan te bieden en ons verkeer te analyseren. Door op "Alles accepteren" te klikken accepteer je dit en geef je toestemming dat we deze informatie delen met derden en dat je gegevens in de VS verwerkt kunnen worden. Lees voor meer informatie onze .

Je kunt je voorkeuren op elk moment aanpassen. Als je weigert, gebruiken we alleen de essentiële cookies en ontvang je helaas geen gepersonaliseerde inhoud. Om te weigeren, .

Impressions and Other Assets/224571937_wqw75c_usuufl

Ontdek Wadi Rum in Jordanië, een ongelooflijke plek waar je zelfs kunt overnachten!

Ontdek Wadi Rum in Jordanië, een ongelooflijke plek waar je zelfs kunt overnachten!
Gepubliceerd door
Pasmaatje·19-9-2023
Delen

Ahoy Piraat!

Heb je er ooit van gedroomd om naar Mars te gaan? Helaas kunnen we op dit moment niet zo'n reis aanbieden, maar Wadi Rum, een ongerepte woestijn in het zuiden van Jordanië komt heel dichtbij...

Vandaag brengen we jou het Memories Aicha Luxury Camp onder de aandacht! Dit is een prachtig kamp met luxe inrichting en panoramatenten voor een unieke glamping-ervaring, dat je midden in deze woestijn kunt vinden! Bovendien is het door onze eigen piraten getest!

Het Memories Aicha Luxury Camp biedt een waanzinnig uitzicht over de woestijn en de bergen en je zit er tussenin!

Het is mogelijk om een ​​junior luxe tent, een panoramische luxe tent (transparante bubbel open naar buiten), een luxe executive tent of zelfs een executive panoramische suite (ook open naar buiten) te boeken. Elke accommodatie heeft een eigen badkamer.

Tijdens het verblijf geniet je van van halfpension, want zowel het ontbijt als het diner zijn al bij de prijs inbegrepen. De maaltijden worden genuttigd in een zeer grote tent die speciaal voor het lekkere smikkelen is ontworpen.

De camping heeft ook een bijzondere tuin en een terras waar je kunt chillen.

Dus piraat... heb je nu ook zin ​​in deze bijzondere en luxe ervaring?!

Een overnachting bij Memories Aicha Luxury Camp is mogelijk vanaf €166 voor twee personen. Dan verblijf je in een Junior Luxe tent voor twee personen en dan zitten er ook twee ontbijtjes en diner voor twee bij de prijs inbegrepen.

We hebben nog meer prachtige foto's

Een juridisch probleem melden