VakantiePiraten
Profile

Wij waarderen jouw privacy

Wij gebruiken cookies om jouw browse-ervaring te verbeteren, gepersonaliseerde inhoud aan te bieden en ons verkeer te analyseren. Door op "Alles accepteren" te klikken accepteer je dit en geef je toestemming dat we deze informatie delen met derden en dat je gegevens in de VS verwerkt kunnen worden. Lees voor meer informatie onze .

Je kunt je voorkeuren op elk moment aanpassen. Als je weigert, gebruiken we alleen de essentiële cookies en ontvang je helaas geen gepersonaliseerde inhoud. Om te weigeren, .

  • Home
  • Inspiratie
  • Deze prachtige Scandinavische glamping met sauna en jacuzzi ligt op 7 min. van 's-Hertogenbosch!
Airbnb, Airbnb-'shertogenbosch

Op deze unieke locatie in Noord-Brabant kom jij helemaal tot rust 🧘‍♀️

In deze prachtige Airbnb kan je onthaasten en opladen in eigen land! Je geniet er van een privé-wellnessretreat in een prachtige Scandinavische cabin met eigen sauna en jacuzzi.

Gepubliceerd door
florence·2-4-2023
Delen

Droomglamping in Nederland

Ben jij opzoek naar een bijzondere plek in Nederland waar je helemaal tot rust kan komen? Dan hebben wij de plek gevonden om op verwenweekend te gaan! In deze prachtige Airbnb vlakbij 's-Hertogenbosch heb jij een volledige wellnesstuin voor jou alleen.

Een eigen sauna, een jacuzzi waar je 's avonds naar de sterren kan staren... De accommodatie is perfect voor wie een wellnessbreak wil, maar niet met veel andere mensen in een spa wil zitten. De Airbnb biedt je zelfs een wellness-tuin aan met een douche en een gezellig bed om in te chillen.

Het interieur van de Scandinavische glamping is echt gezellig. De houten muren en de lichtgekleurde meubels en accessoires zorgen voor een huiselijke sfeer. Het gezellige tweepersoonsbed staat in een soort erker, die je met een gordijn van de rest van het huisje kunt scheiden. Een beetje kou? Dan kan je de kachel aanzetten voor extra gezelligheid. Ontbijt kan worden geboekt voor € 7,50 per persoon per nacht, evenals massages, diners of yogalessen.

Je kan deze gezellige Harry Potteresque cabin met eigen jacuzzi, rust en sauna voor een lang weekend boeken en dan betaal je €398 per persoon!

Een juridisch probleem melden