VakantiePiraten
Profile

Wij waarderen jouw privacy

Wij gebruiken cookies om jouw browse-ervaring te verbeteren, gepersonaliseerde inhoud aan te bieden en ons verkeer te analyseren. Door op "Alles accepteren" te klikken accepteer je dit en geef je toestemming dat we deze informatie delen met derden en dat je gegevens in de VS verwerkt kunnen worden. Lees voor meer informatie onze .

Je kunt je voorkeuren op elk moment aanpassen. Als je weigert, gebruiken we alleen de essentiële cookies en ontvang je helaas geen gepersonaliseerde inhoud. Om te weigeren, .

Tiger

Overnachting tussen de wilde dieren 🐅

Sta oog in oog met je favoriete dier in de Safari Lodges van Zoo de la Flèche.

Gepubliceerd door
Jackie·6-7-2022
Delen

Je kunt nu genieten van een overnachting met wel een heel bijzonder uitzicht. In deze safari lodges kom je namelijk oog in oog te staan met wilde dieren! Daarvoor hoef je echt niet de halve wereld over te reizen, je vindt ze gewoon in Frankrijk. De Franse Zoo de la Flèche heeft namelijk midden in het park twintig lodges staan die ieder grenzen aan een verblijf van de bewoners van het dierenpark.

Vanuit de lodges kijk je zo de verblijven in. Bewonder de dieren in alle rust en als nooit tevoren. De lodges zijn luxe en volledig in thema ingericht en maken de ervaring helemaal compleet. Overnacht in een safaritent tussen de leeuwen, klim een boomhuis in om de maki’s nog beter te kunnen bewonderen, of zit je toch liever in een boshut naast de beren?

Naast de overnachting in een luxe lodge komt je verblijf hier met veel leuke extra’s! Zo krijg je toegang tot de dierentuin wanneer je aankomt, mag je het park nogmaals in na sluitingstijd, kun je heerlijk dineren in het park en geniet je in de ochtend van een Frans ontbijtje in combinatie met het spectaculaire uitzicht vanuit je lodge. Tot slot krijg je ook de kans om lezingen, activiteiten en een rondleiding in de dierentuin bij te wonen. Je wordt dus volledig in de watten gelegd!

De safari lodges zijn te boeken via de officiële webpagina van Safari Lodges - Zoo de la Flèche. Bekijk de beschikbaarheid van de lodges hier.

Een juridisch probleem melden