VakantiePiraten
Profile

Wij waarderen jouw privacy

Wij gebruiken cookies om jouw browse-ervaring te verbeteren, gepersonaliseerde inhoud aan te bieden en ons verkeer te analyseren. Door op "Alles accepteren" te klikken accepteer je dit en geef je toestemming dat we deze informatie delen met derden en dat je gegevens in de VS verwerkt kunnen worden. Lees voor meer informatie onze .

Je kunt je voorkeuren op elk moment aanpassen. Als je weigert, gebruiken we alleen de essentiële cookies en ontvang je helaas geen gepersonaliseerde inhoud. Om te weigeren, .

easyJet

Piloot van EasyJet vraagt een aantal passagiers het vliegtuig te verlaten omdat het te zwaar beladen was

Ahoy Piraat!

Je kent ze wel, die extra vakantiekilo's na een geweldige vakantie. Tel daar die extra souvenirs erbij op en je neemt zo een paar extra kilo meer mee op je terugvlucht dan dat je meesleurde op de heenvlucht. Airbus A320 van Tenerife naar het Verenigd Koninkrijk kan erover meepraten. Deze vlucht was namelijk te zwaar beladen 😅

Gepubliceerd door
Pasmaatje·14-7-2023
Delen

Het vliegtuig stond op het punt om te vertrekken vanuit Lanzarote op de Canarische eilanden naar Liverpool in het Verenigd Koninkrijk. Als gevolg van de weersomstandigheden in combinatie met een vrij korte startbaan vonden de piloten dat het vliegtuig te zwaar was om te kunnen opstijgen.

Daarom vroeg een van de vliegers of maximaal twintig reizigers ‘als het mogelijk is’ de A320 konden verlaten. Een aantal reizigers waren bereid die avond niet meer te vliegen. Deze reizigers zouden een tegemoetkoming van tot 500 euro ontvangen hebben. Ze werden op een latere vlucht overgeboekt.

Eind goed, al goed!

Check alle aanbiedingen:

Een juridisch probleem melden