VakantiePiraten
Profile

Wij waarderen jouw privacy

Wij gebruiken cookies om jouw browse-ervaring te verbeteren, gepersonaliseerde inhoud aan te bieden en ons verkeer te analyseren. Door op "Alles accepteren" te klikken accepteer je dit en geef je toestemming dat we deze informatie delen met derden en dat je gegevens in de VS verwerkt kunnen worden. Lees voor meer informatie onze .

Je kunt je voorkeuren op elk moment aanpassen. Als je weigert, gebruiken we alleen de essentiële cookies en ontvang je helaas geen gepersonaliseerde inhoud. Om te weigeren, .

806256928373082040, airbnb, Partner

Prachtig paleisje op Bali 😍

Wij zijn helemaal verliefd op deze Airbnb! Dit paleisje staat tussen de rijstvelden op Bali en is net als het uitzicht een lust voor het oog.

In deze oase van rust word je omringd door groen en kom je volledig tot rust bij het geluid van de krekels en het zicht op Mount Agung. 'S nachts kan je eindeloos lang naar de sterren kijken en genieten van de rust op deze paradijselijke plek.

Gepubliceerd door
Tigo·1-2-2023
Delen

Prachtig paleisje op Bali

Deze accommodatie is alles wat jij wil van een verblijf op Bali! Je zit hier namelijk tussen de rijstvelden en hebt een waanzinnig mooi uitzicht op Mount Agung. Deze accommodatie is volledig gemaakt van hout en bamboe en ziet er gewoonweg prachtig uit!

Deze villa heeft plek voor maximaal 4 personen en beschikt over 2 prachtige bamboe hemelbedden, 2 badkamers (1 met ligbad), een hangmat, 2 gratis leenfietsen en natuurlijk gratis wifi.

En wat kost een verblijf in deze accommodatie nou precies? Zoals je waarschijnlijk had al verwacht, is dit niet de allergoedkoopste accommodatie, maar de prijs valt ons eigenlijk nog mee. Deze Airbnb kost ongeveer €184 per nacht (op basis van 4 personen), maar dan komen er nog service kosten bovenop. Als je hier dus met 4 personen 1 nachtje verblijft, ben je ongeveer €54 per persoon kwijt. Dat is het wat ons betreft absoluut waard!

Een juridisch probleem melden