VakantiePiraten
Profile

Wij waarderen jouw privacy

Wij gebruiken cookies om jouw browse-ervaring te verbeteren, gepersonaliseerde inhoud aan te bieden en ons verkeer te analyseren. Door op "Alles accepteren" te klikken accepteer je dit en geef je toestemming dat we deze informatie delen met derden en dat je gegevens in de VS verwerkt kunnen worden. Lees voor meer informatie onze .

Je kunt je voorkeuren op elk moment aanpassen. Als je weigert, gebruiken we alleen de essentiële cookies en ontvang je helaas geen gepersonaliseerde inhoud. Om te weigeren, .

Impressions and Other Assets/kasteel_eobmrt

Prachtig roze paleis in Costa Rica met een eigen infinity pool 😍

Ahoy piraten, we zijn een beetje verliefd op dit roze paleis in middeleeuwse stijl dat we in Costa Rica hebben gevonden - het lijkt net een sprookje.

Jij en maximaal 10 vrienden of familie kunnen een paar nachten blijven en genieten van de exotische locatie, het uitzicht op zee en het eigen overloopzwembad.

Zin om hier te verblijven? Scroll naar beneden voor meer info.

Gepubliceerd door
Mad_Dog_Daniel·19-9-2023
Delen

Casa Pacifica ligt in het gezinsvriendelijke Las Catalinas, een luxe strandstad aan de noordwestkust van Costa Rica met uitzicht op de Stille Oceaan.

De accommodatie heeft een toegewijde conciërge, een dagelijkse schoonmaakdienst en tal van andere kleine maar luxe details.

De villa heeft vijf slaapkamers, een overloopzwembad, een formele eethoek voor acht en meer ruimte buiten om te eten.

Het is slechts 3 minuten lopen naar het strand en er zijn veel winkels en vriendelijke inwoners in Las Catalinas.

Een verblijf hier is helaas aan de dure kant, je boekt een nacht in deze Airbnb vanaf €2847 voor 11 personen en dan komt er nog belasting over heen. Dat komt neer op ongeveer €293 per persoon per nacht, dus dat is helaas behoorlijk onbetaalbaar... Maar dromen mag altijd!

Een juridisch probleem melden