VakantiePiraten
Profile

Wij waarderen jouw privacy

Wij gebruiken cookies om jouw browse-ervaring te verbeteren, gepersonaliseerde inhoud aan te bieden en ons verkeer te analyseren. Door op "Alles accepteren" te klikken accepteer je dit en geef je toestemming dat we deze informatie delen met derden en dat je gegevens in de VS verwerkt kunnen worden. Lees voor meer informatie onze .

Je kunt je voorkeuren op elk moment aanpassen. Als je weigert, gebruiken we alleen de essentiële cookies en ontvang je helaas geen gepersonaliseerde inhoud. Om te weigeren, .

K9 Jets

Privéjets voor huisdieren gelanceerd! Neem je hond of kat mee op je volgende vakantie

Met de nieuwe Amerikaanse luchtvaartmaatschappij K9 Jets neem jij je huisdier mee in het vliegtuig

Gepubliceerd door
Mad_Dog_Daniel·11-6-2023
Delen

Heb jij nog zo'n €8.000 over? Dan kun je nu je huisdier meenemen op vakantie met een privéjet dat honden, katten en andere huisdieren verwelkomt.

De luchtvaartmaatschappij - K9 Jets - vliegt momenteel vanaf de oostkust van Amerika met routes van en naar Europa en door de VS.

Alle 15 geplande vluchten tot en met september voor 2023 zijn al uitverkocht, met ongeveer 150 huisdieren - en hun baasjes - die een stoel hebben bemachtigd.

De luchtvaartmaatschappij is van plan om nog veel meer vluchten in te plannen, dus hopelijk kun je viervoeter in de nabije toekomst meenemen naar New York.

Tijdens de vlucht krijgen honden genoeg snacks, terwijl baasjes een afternoon tea met scones en sandwiches geserveerd krijgen.

Wil je meer informatie? Neem een kijkje op de website van K9 Jets.

Een juridisch probleem melden