VakantiePiraten
Profile

Wij waarderen jouw privacy

Wij gebruiken cookies om jouw browse-ervaring te verbeteren, gepersonaliseerde inhoud aan te bieden en ons verkeer te analyseren. Door op "Alles accepteren" te klikken accepteer je dit en geef je toestemming dat we deze informatie delen met derden en dat je gegevens in de VS verwerkt kunnen worden. Lees voor meer informatie onze .

Je kunt je voorkeuren op elk moment aanpassen. Als je weigert, gebruiken we alleen de essentiële cookies en ontvang je helaas geen gepersonaliseerde inhoud. Om te weigeren, .

  • Home
  • Nieuws
  • Honderden vluchten op Schiphol geannuleeerd
airport, flight cancelled, flight information board

Ruim 300 vluchten op Schiphol geschrapt vanwege het noodweer

Ahoy Piraat!

Als je vandaag een vlucht hebt vanaf Schiphol, dan zit het niet mee. Het vliegveld heeft namelijk aangekondigd dat ruim 300 vluchten zijn geannuleerd vanwege het noodweer.

Gepubliceerd door
Pasmaatje·5-7-2023
Delen

Vanaf 09:00 gaat het stormen in een aantal provincies en dat zal de komende uren aanhouden. Hierdoor kunnen er nauwelijks vliegtuigen landen of opstijgen. KLM heeft inmiddels 207 vluchten geschrapt tussen 09:00 en 15:00 uur. Ook voor andere vluchten geldt dat tussen die tijden geen of nauwelijks vliegverkeer mogelijk zal zijn. Reizigers worden omgeboekt naar een andere vlucht. Ook later op de dag zal je nog rekening moeten houden met vertragingen.

Inmiddels is ook code rood afgekondigd voor de provincies Friesland, Flevoland en Noord-Holland.

Update 11:46 uur. Meer en meer vluchten worden geannuleerd. Op dit moment zijn het aantal geannuleerde vluchten boven de 400 gestegen. Ook ligt het treinverkeer voor een groot deel plat. Dit geldt ook voor rond Schiphol. Vanwege de geannuleerde vluchten wordt aangeraden contact op te nemen met de vliegmaatschappij indien je een vlucht hebt die vandaag vanaf Schiphol vertrekt.

Een juridisch probleem melden