VakantiePiraten
Profile

Wij waarderen jouw privacy

Wij gebruiken cookies om jouw browse-ervaring te verbeteren, gepersonaliseerde inhoud aan te bieden en ons verkeer te analyseren. Door op "Alles accepteren" te klikken accepteer je dit en geef je toestemming dat we deze informatie delen met derden en dat je gegevens in de VS verwerkt kunnen worden. Lees voor meer informatie onze .

Je kunt je voorkeuren op elk moment aanpassen. Als je weigert, gebruiken we alleen de essentiële cookies en ontvang je helaas geen gepersonaliseerde inhoud. Om te weigeren, .

airport, editorial, Plane

Ryanair breidt flink uit op Weeze airport met nieuwe vliegroutes vanaf het najaar!

Ahoy Piraat!

Ryanair opent de ene na de andere route en wij pluizen ze uit! Zo kwamen we erachter dat Ryanair meer vluchten gaat uitvoeren vanaf Weeze. Zo komen er vier extra routes. Het winterseizoen brengt enkele nieuwe bestemmingen met zich mee op het vluchtschema van Airport Weeze. Bovendien wordt het aantal vluchten bij bepaalde vliegroutes uitgebreid

Gepubliceerd door
Pasmaatje·31-8-2023
Delen

1. Vanaf Weeze Airport naar Oujda (Marokko)

Oujda omarmt je met zijn levendige cultuur en rijke geschiedenis. Verken de medina's historische straatjes met verhalen en bewonder de indrukwekkende architectuur van de Grote Moskee. Proef de verrukkelijke smaken van de lokale Marokkaanse keuken op bruisende markten en maak kennis met de gastvrije bevolking.

Ryanair vliegt twee keer per week (op vrijdag en op zondag) vanaf Weeze naar Oujda in Marokko. Een vlucht is te boeken vanaf slechts €19.

2. Vanaf Weeze Airport naar Gerona (Spanje)

Deze stad betovert met zijn middeleeuwse charme. Dwaal door smalle straatjes omgeven door historische muren en ontdek de kleurrijke huizen die langs de rivier staan. De imposante kathedraal en oude stadswallen getuigen van eeuwen geschiedenis. Smikkel je een ongeluk in de heerlijke Catalaanse restaurantjes.

Ryanair vliegt drie keer per week (op maandag, vrijdag en op zondag) vanaf Weeze naar Gerona in Spanje. Een vlucht is te boeken vanaf slechts €21.

3. Vanaf Weeze Airport naar Tirana (Albanië)

Tirana omarmt contrasten en biedt een onverwachte mix van oud en nieuw. Verken kleurrijke markten, waar de aroma's van traditionele gerechten zweven, terwijl moderne kunstinstallaties de straten sieren. Het middelpunt van Albanië wacht op je bezoek.

Ryanair vliegt twee keer per week vanaf november (op woensdag en op zondag) vanaf Weeze naar Tirana in Albanië. Een vlucht is te boeken vanaf slechts €15.

4. Vanaf Weeze Airport naar Castellón (Spanje)

Ontdek het betoverende Castellón, een Spaanse schat aan de Middellandse Zee. Geniet van gouden stranden, kristalhelder water en zonsondergangen die de ziel raken. Verlies jezelf in geplaveide straten vol geschiedenis, van eeuwenoude kathedralen tot majestueuze kasteelruïnes, je ontdekt het hier allemaal.

Ryanair vliegt twee keer per week vanaf november (op donderdag en op zondag) vanaf Weeze naar Castellón in Spanje. Een vlucht is te boeken vanaf slechts €14.

Maar dat is niet alles. Ryanair introduceert meer uitbreidingen vanaf november.

  • Twee keer per week vanaf Weeze Airport naar Fez in Marokko (vrijdag, zondag)

  • Drie keer per week vanaf Weeze Airport naar Mallorca (maandag, donderdag, zondag)

  • Drie keer per week vanaf Weeze Airport naar Tenerife (dinsdag, donderdag, zaterdag)

  • Drie keer per week vanaf Weeze Airport naar Rabat (dinsdag, zaterdag)

  • Drie keer per week vanaf Weeze Airport naar Agadir (maandag, woensdag, vrijdag)

  • Vier keer per week vanaf Weeze Airport naar naar Faro (maandag, vrijdag, zaterdag, zondag)

  • Vijf keer per week vanaf Weeze Airport naar Malaga (dinsdag, donderdag, vrijdag, zaterdag & zondag).

Een juridisch probleem melden