VakantiePiraten
Profile

Wij waarderen jouw privacy

Wij gebruiken cookies om jouw browse-ervaring te verbeteren, gepersonaliseerde inhoud aan te bieden en ons verkeer te analyseren. Door op "Alles accepteren" te klikken accepteer je dit en geef je toestemming dat we deze informatie delen met derden en dat je gegevens in de VS verwerkt kunnen worden. Lees voor meer informatie onze .

Je kunt je voorkeuren op elk moment aanpassen. Als je weigert, gebruiken we alleen de essentiële cookies en ontvang je helaas geen gepersonaliseerde inhoud. Om te weigeren, .

Impressions and Other Assets/shutterstock_1450382915_tlrbwo

'S werelds eerste influencer-luchtvaartmaatschappij is net gelanceerd in Californië

Ze zeggen dat niets in het leven gratis is, maar blijkbaar kunnen vluchten gratis zijn als je maar genoeg volgers op sociale media hebt.

Gepubliceerd door
C. 'silver-tooth' Sharpe·19-9-2023
Delen

Het influencer-tijdperk is in volle gang, met de lancering van 's werelds eerste influencer-luchtvaartmaatschappij; Willa Air.

De nieuwe luchtvaartmaatschappij, gecreëerd door het fintech-platform Willa, is gemaakt om exclusief tegemoet te komen aan influencers en contentmakers.

De inaugurele vlucht op 15 april vloog van Los Angeles naar het muziekfestival Coachella Valley... gratis! Met 12 top influencers aan boord, trakteerde de vlucht zijn passagiers op champagne vóór de vlucht, een luxe transfer naar de luchthaven en een luxe privéjetvlucht.

Bovendien bood de luchtvaartmaatschappij IV-infuus, massages en detox-sap aan voor de influencers op hun vlucht naar huis.

Als je een influencer bent op jacht naar gratis privévluchten, vliegt de luchtvaartmaatschappij in september naar New York voor Fashion Week.

Wat vind jij van deze nieuwe luchtvaartmaatschappij? Reageer hieronder met je mening!

Een juridisch probleem melden