VakantiePiraten
Profile

Wij waarderen jouw privacy

Wij gebruiken cookies om jouw browse-ervaring te verbeteren, gepersonaliseerde inhoud aan te bieden en ons verkeer te analyseren. Door op "Alles accepteren" te klikken accepteer je dit en geef je toestemming dat we deze informatie delen met derden en dat je gegevens in de VS verwerkt kunnen worden. Lees voor meer informatie onze .

Je kunt je voorkeuren op elk moment aanpassen. Als je weigert, gebruiken we alleen de essentiële cookies en ontvang je helaas geen gepersonaliseerde inhoud. Om te weigeren, .

  • Home
  • Inspiratie
  • SINGLES QUIZ 🔥 Uit welk land komt jouw volgende vakantievlam? 🥵
Valentijnsdag

SINGLES QUIZ 🔥 Uit welk land komt jouw volgende vakantievlam? 🥵

Speciaal voor iedereen die single is, van plan is om het uit te maken of gewoon zin heeft in een avontuurtje op vakantie: de SINGLES QUIZ!

We hebben allemaal wel eens een heftige vakantieliefde mee gemaakt, alles is nieuw en alles is spannend en je ziet elkaar waarschijnlijk toch nooit meer terug. Een vakantieliefde valt eigenlijk gewoon in een aparte categorie!

Met deze quiz ontdek je in 7 vragen waar jouw volgende vakantievlam vandaan komt en waar je dus het beste op vakantie kan gaan om jouw vakantieliefje te ontmoeten.

Gepubliceerd door
Tigo·14-2-2024
Delen

De grote SINGLES QUIZ 🔥

Beantwoord de 7 vragen hieronder en ontdek uit welk land jouw volgende vakantievlam komt!

Dan weet je ook gelijk waar jouw volgende reisje naartoe moet gaan 😏.

Vraag 1:

Wat is je favoriete ontbijt?

A - Een chocoladebroodje of croissantje met een kop warme chocolademelk

B - Harde broodjes met vlees/kaas/jam, een gekookt eitje en een kop koffie

C - Geroosterd brood met Vegemite, fruit en een kopje thee

D - Espresso en een sigaret

E - Een açaí bowl, een sapje en koffie

Vraag 2:

Hoe ziet jouw perfecte date eruit?

A - Een wijnproeverij

B - Een BBQ in het park

C - Een strandpicknick

D - Naar het museum

E - Een cocktailworkshop

Vraag 3:

Hoe romantisch ben jij op een schaal van 1 (helemaal niet) tot 5 (heel erg)?

A - 4

B - 1

C - 2

D - 5

E - 3

Vraag 4:

Wat is jouw favoriete drankje?

A - Champagne

B - Bier

C - Goedkope wijn (smaakt toch allemaal hetzelfde)

D - Aperol Spritz

E - Caipirinha

Vraag 5:

Favoriete activiteit op vakantie?

A - Uitgebreid dineren

B - Biertjes drinken

C - Surfen

D - Zelf koken

E - Dansen

Vraag 6:

Wat is jouw favoriete dier?

A - Een haan

B - Een steenarend

C - Een kangoeroe

D - Een wolf

E - Een jaguar

Vraag 7:

Stel je date draagt een van de volgende dingen. Welke vind je dan het meest acceptabel?

A - Een baret

B - Sokken in sandalen

C - Een afgeknipte spijkerbroek

D - Gucci loafers

E - Een veren glitterboa

Check jouw antwoorden 😘

Meeste A: Frankrijk

Jij zwijmelt weg bij Emily in Paris, bent dol op romantische comedy's en als je op vakantie gaat, zit je het liefst het grootste deel van je tijd op het terras met een lekker wijntje. Oui, Oui, dan is Frankrijk voor jou de place to be!

Parijs is natuurlijk altijd goed, maar Frankrijk heeft nog veel meer mooie plekjes! De Fransen zijn op het eerste gezicht misschien niet de meest benaderbare mensen, maar een beetje hard-to-get is wel altijd een spannende uitdaging. Ga maar vast een paar Franse openingszinnen uit je hoofd leren!

Meeste B: Duitsland

Jij bent niet zo van de grote romantische gebaren en je houdt meer van down to earth, praktisch en direct. Wat dat betreft, is Duitsland de perfecte plek voor jou! Verwacht halve liters in de biergarten en een lekkere bratwurst van de grill. Voordat je het weet word je uitgenodigd voor Carnaval in Keulen of het Oktoberfest in München.

Jij hoeft niet ver te reizen om jouw perfecte vakantievlam te ontmoeten! Duitsland ligt om de hoek en heeft talloze mooie plekjes om een leuke Duitser aan de haak te slaan.

Jij kijkt straks opeens met hele andere ogen naar onze oosterburen.

Meeste C: Australië

Jij bent relaxed, avontuurlijk en een beetje brutaal. Op vakantie lig jij het liefst de hele dag op het strand om bruin te bakken. De beach-look is het helemaal voor jou! Het is misschien een beetje fout, maar van een gebruind lichaam, een schelpenketting en een gitaar krijg jij knikkende knietjes. Verwacht handige surftips, kampvuursessies en Goon (Goon is wijn uit een pak, dat is het enige drankje dat nog een beetje betaalbaar is daar).

Helaas ligt Australië niet om de hoek, maar iedereen die er al eens geweest kan je vertellen dat een tripje naar deze bucketlistbestemming die ellendig lange reis helemaal waard is!

Meeste D: Italië

Jij bent een romanticus, vindt stijl en looks erg belangrijk en wil op reis ook altijd een beetje cultuur snuiven. Jouw to-do lijstje op vakantie staat vol met hidden gems en trendy adresjes. Een middagje naar die hippe kunst expositie en een avondje naar die net geopende cocktailbar mogen tijdens jouw tripje niet ontbreken. Dit zijn ook precies de juiste locaties om een mooie Italiaan tegen het lijf te lopen.

Tja, fluister wat Italiaanse woordjes in onze oren en je kan ons opvegen... Je verstaat er misschien niks van, maar alles klinkt super sexy.

Meeste E: Brazilië

Jij bent extravert, sportief en houdt wel van drukte en gezelligheid, maar vind het af toe ook heel lekker om de natuur in te gaan. Jij wil op reis altijd zoveel mogelijk verschillende dingen doen, zoveel mogelijk van het land zien en heel veel nieuwe mensen ontmoeten. Brazilië heeft het allemaal: prachtig mooie stranden, de Amazone, drukke steden vol cultuur, schattige kleine dorpjes en een gevarieerde keuken.

De beste manier om een leuke Braziliaan te versieren is natuurlijk door te gaan dansen. Ga naar een leuke bar om daar lekker Samba te dansen of pak het gelijk groots aan en vier Carnaval in Rio de Janeiro (een andere stad in Brazilië kan natuurlijk ook). Hoe meer veren en glitters jij aantrekt, des te beter!

Mogelijke Reisdata

Gebruik onze eigen vluchten-tool om de beste vluchten naar volgende vakantiebestemming te vinden! Stel jouw voorkeuren in en vind makkelijk en snel jouw perfecte vlucht.

Een juridisch probleem melden