VakantiePiraten
Profile

Wij waarderen jouw privacy

Wij gebruiken cookies om jouw browse-ervaring te verbeteren, gepersonaliseerde inhoud aan te bieden en ons verkeer te analyseren. Door op "Alles accepteren" te klikken accepteer je dit en geef je toestemming dat we deze informatie delen met derden en dat je gegevens in de VS verwerkt kunnen worden. Lees voor meer informatie onze .

Je kunt je voorkeuren op elk moment aanpassen. Als je weigert, gebruiken we alleen de essentiële cookies en ontvang je helaas geen gepersonaliseerde inhoud. Om te weigeren, .

  • Home
  • Nieuws
  • Sneller en vaker met de trein naar België 🇧🇪
Amsterdam, Europe, Gemeente Amsterdam

Sneller en vaker met de trein naar België 🇧🇪

Ahoy Piraat!

De NS & de NMBS gaan het aantal treinen tussen Nederland en Brussel verdubbelen en er komt een nieuwe, snellere verbinding bij!

De treinen naar België zijn razend populair. Sinds het begin van dit jaar is het aantal treintickets voor de routes naar België enorm gestegen. Het is dan ook geen verrassing dat de NS & de NMBS de komende jaren meer gaan inzetten op de verbinding Nederland - België.

Gepubliceerd door
Tigo·15-8-2023
Delen

Het plan is om het aantal treinen te verdubbelen. Naast de 16 treinen per dag vanaf Amsterdam-Zuid zullen er ook 16 treinen per dag gaan vertrekken vanaf Rotterdam Centraal.

Vanaf 2025 komt er ook een snellere verbinding bij! De nieuwe Intercity (ICNG) zal met een maximumsnelheid van 200 km per uur reizigers in slechts 2 uurtjes van Amsterdam naar Brussel brengen. Dat is 45 minuten sneller dan de huidige verbinding.

De komende tijd wordt er nog aan de verdere details gewerkt zoals de dienstregeling en ticketprijzen.

Bron: NS International

Met de trein naar je bestemming

Met de trein reis je gemakkelijk en comfortabel naar verschillende steden in Europa. De trein is een duurzaam alternatief en in veel gevallen sneller dan van deur tot deur dan het vliegtuig. Je boekt je tickets voordelig via NS International!

Word lid van onze Facebookgroep voor al je vragen 👇🏻

Een juridisch probleem melden