VakantiePiraten
Profile

Wij waarderen jouw privacy

Wij gebruiken cookies om jouw browse-ervaring te verbeteren, gepersonaliseerde inhoud aan te bieden en ons verkeer te analyseren. Door op "Alles accepteren" te klikken accepteer je dit en geef je toestemming dat we deze informatie delen met derden en dat je gegevens in de VS verwerkt kunnen worden. Lees voor meer informatie onze .

Je kunt je voorkeuren op elk moment aanpassen. Als je weigert, gebruiken we alleen de essentiële cookies en ontvang je helaas geen gepersonaliseerde inhoud. Om te weigeren, .

the art of play wondr experience

Speeltuin voor volwassenen in Amsterdam

Speeltuin voor volwassenen in Amsterdam met 100 m² ballenbak, confettidouche, karaokecabines en marshmallowzwembad

Gepubliceerd door
Pasmaatje·8-1-2024
Delen

Ahoy Piraat!

We houden van bijzondere ervaringen en we vinden niks te gek! Elke dag zoeken we het internet af voor de gekste dingetjes en zo zijn we vandaag wel iets heel bijzonders tegengekomen in Amsterdam! Je kunt nu naar een fantastische speeltuin voor volwassenen 'The Art of Play Wondr Experience' in Amsterdam!

We hebben al eerder eens een prachtige Indoor speelparadijs in Engeland laten zien, waar ze alcoholische happy hours hebben!

De eerste artistieke speeltuin van Nederland voor volwassenen bevat veel activiteiten die je als kind ooit hebt gedaan, maar dan wel tot een next level is gebracht. Ook zijn hier activiteiten die jouw stoutste dromen waarmaken!

Je kunt schommelen in een kleurrijke jungle, genieten van een confettidouche, spelen in een ballenbak van 100 m², zingen in de karaokecabines en, onze favoriet zwemmen in een echte marshmallowbad.

Word lid van onze Facebook groep voor al je vragen 👇🏻

Deze ervaring ziet er niet alleen geweldig uit, maar ook op je Instagram-account kan je mensen natuurlijk jaloers maken. Je kunt hier uitzonderlijke foto's maken via een uniek camerasysteem en deze foto's mee naar huis nemen.

De Art of Play Wondr Experience is een unieke meeslepende ervaring met een hypervisueel domein van 1.200 m² met meer dan 15 coole interactieve installaties.

De ervaring duurt ongeveer anderhalf uur met prijzen vanaf €24,50 per persoon en kinderen onder de 10 jaar zijn niet toegestaan.

Laat je fantasie de vrije loop en ervaar de kunst van het spelen zoals je vroeger deed toen je jonger was. Vergeet dan nog niet een mooi nummertje mee te zingen in de karaokeboxen!

Een juridisch probleem melden