VakantiePiraten
Profile

Wij waarderen jouw privacy

Wij gebruiken cookies om jouw browse-ervaring te verbeteren, gepersonaliseerde inhoud aan te bieden en ons verkeer te analyseren. Door op "Alles accepteren" te klikken accepteer je dit en geef je toestemming dat we deze informatie delen met derden en dat je gegevens in de VS verwerkt kunnen worden. Lees voor meer informatie onze .

Je kunt je voorkeuren op elk moment aanpassen. Als je weigert, gebruiken we alleen de essentiële cookies en ontvang je helaas geen gepersonaliseerde inhoud. Om te weigeren, .

  • Home
  • Inspiratie
  • Stap rechtstreeks in je favoriete Netflix-serie met deze gratis wandeltochten in Europa
Broward, Florida, Food

Stap rechtstreeks in je favoriete Netflix-serie met deze gratis wandeltochten in Europa

Reis naar Parijs en word verliefd zoals Emily of ontdek de verborgen juweeltjes van Londen zoals Enola Holmes. Je kunt wandeltochten maken door Parijs, Londen en Madrid, allemaal geïnspireerd op populaire Netflix-series. Het beste gedeelte? Het is gratis!


Gepubliceerd door
Sophie_Coderre·7-7-2022
Delen

Hoe klinkt het dwalen door de vele cafés, tuinen en andere belangrijke bezienswaardigheden die de inspiratie vormden voor de beste binge-waardige Netflix-series? Als je graag enkele van je favoriete programma's opnieuw wilt beleven, is dit je kans, want Netflix werkt samen met Sandeman's New Europe om gratis wandeltochten aan te bieden die zijn geïnspireerd door Netflix-series die zijn opgenomen in Parijs, Londen en Madrid.

Deze aanbieding is alleen beschikbaar van 11 tot en met 17 juli, maar we dachten dat het het vermelden waard was omdat er nog wat beschikbaarheid is!

Als je verliefd bent geworden op de eigenzinnige Emily en haar avonturen als expat in Parijs, dan is deze tour perfect voor jou! Bezoek het Pantheón, de Notre-Dame-kathedraal en Pont Neuf, evenals de beste opnamelocaties van Emily in Paris en de Netflix-hitserie Lupin. Deze tour duurt in totaal twee uur en geeft je een beter begrip van de filmindustrie in Frankrijk.

Tijdens deze op Netflix geïnspireerde tour in Londen kun je toplocaties verkennen van favoriete shows van fans; Bridgerton, The Crown, Enola Holmes en Anatomy of a Scandal. Leer meer over de filmindustrie in de Britse hoofdstad tijdens een wandeling door St. James's Park, Covent Garden, Somerset House en het theaterdistrict West End.

Verken de Gran Vía, Callao en de wijk Chueca in het prachtige en bruisende Madrid. Tijdreizen naar de jaren 1920, 1950 en 1980 via favoriete Netflix-series Cable Girls, Money Heist, Elite en Valeria.

Een juridisch probleem melden