VakantiePiraten
Profile

Wij waarderen jouw privacy

Wij gebruiken cookies om jouw browse-ervaring te verbeteren, gepersonaliseerde inhoud aan te bieden en ons verkeer te analyseren. Door op "Alles accepteren" te klikken accepteer je dit en geef je toestemming dat we deze informatie delen met derden en dat je gegevens in de VS verwerkt kunnen worden. Lees voor meer informatie onze .

Je kunt je voorkeuren op elk moment aanpassen. Als je weigert, gebruiken we alleen de essentiële cookies en ontvang je helaas geen gepersonaliseerde inhoud. Om te weigeren, .

  • Home
  • Nieuws
  • Deze zomer moet je verplicht een zitplaats reserveren voor de ICE International!
Blue, Electrical network, Electricity

Treinreizigers opgelet ❌ Deze zomer moet je verplicht reserveren!

Ahoy Piraat!

Ga jij deze zomer met de trein een leuk reisje maken naar België, Duitsland of Zwitserland? Dan moet je een zitplaats (naar Duitsland of Zwitserland) of een specifieke trein (naar België) reserveren.

Gepubliceerd door
Tigo·3-5-2023
Delen

Met de trein op reis wordt steeds populairder! Wij snappen wel waarom: je hoeft niet zelf te rijden, je hoeft niet uren van tevoren aanwezig te zijn en je kan lekker veel bagage meenemen zonder klauwen met geld kwijt te zijn.

Talloze reizigers denken er precies hetzelfde over, maar dat betekent ook overvolle treinen en topdrukte op de stations. Vanwege deze verwachte zomerdrukte worden er maatregelen genomen: voor de reisperiode van 17 juni t/m 18 augustus 2023 is een zitplaatsreservering voor de ICE International verplicht. Als je nu boekt hoef je niks te doen, deze zitplaatsen worden automatisch (en gratis) bijgeboekt.

Heb je voor 14 april al een treinticket voor de zomer geboekt? Dan kan je ook kosteloos een zitplaats bijboeken bij de NS International-balie of Klantenservice.

Weet je niet zeker of dit ook voor jou geldt? Check hier de website van de NS.

Boek jouw treinreis

Met de trein reis je makkelijk en snel naar onze buurlanden, maar je kan ook heel comfortabel langere reizen met de trein maken. De trein is een duurzaam alternatief en in veel gevallen sneller dan van deur tot deur dan het vliegtuig. Je boekt je tickets voordelig via NS International!

Word lid van onze Facebookgroep voor al je vragen 👇🏻

Check alle aanbiedingen:

Een juridisch probleem melden