VakantiePiraten
Profile

Wij waarderen jouw privacy

Wij gebruiken cookies om jouw browse-ervaring te verbeteren, gepersonaliseerde inhoud aan te bieden en ons verkeer te analyseren. Door op "Alles accepteren" te klikken accepteer je dit en geef je toestemming dat we deze informatie delen met derden en dat je gegevens in de VS verwerkt kunnen worden. Lees voor meer informatie onze .

Je kunt je voorkeuren op elk moment aanpassen. Als je weigert, gebruiken we alleen de essentiële cookies en ontvang je helaas geen gepersonaliseerde inhoud. Om te weigeren, .

42696095, airbnb, airbnb 42696095

UNIEK ⭐️ Off-grid in Japan 🇯🇵 Bijzonder houten huisje midden in het bos

We hebben weer een hele bijzondere accommodatie voor jullie gevonden. Deze keer nemen we jullie mee naar een plek die ook bij ons super hoog op de bucketlijst staat; Japan. Het land vol moderne steden, traditionele tempels, heerlijk eten, indrukwekkende landschappen en unieke bouwwerken.

Deze Airbnb valt zeker in de categorie unieke bouwwerken, je verblijft hier namelijk in een prachtig houten huisje midden in het bos in de bergen van Gokayama. Je bent hier helemaal off-grid en zit op ongeveer 1000 meter hoogte omringd door bomen.

Dit huisje is de perfecte plek om tot rust te komen!

Gepubliceerd door
Tigo·2-1-2023
Delen

Uniek houten huisje in Japan

Dit prachtige houten huisje ligt midden in het bos in de bergen van Gokayama in de buurt van Toyama, Japan. De hele buitenkant van dit huis is gemaakt van hout waardoor dit huisje helemaal in balans is met de natuur.

Dit huisje heeft plek voor maximaal 3 personen en beschikt over een keukentje, 1 slaapkamer met 3 bedden, een badkamer en gratis wifi.

En wat kost een verblijf in deze accommodatie nou precies? Zoals je waarschijnlijk had al verwacht, is dit niet de allergoedkoopste accommodatie, maar de prijs valt ons eigenlijk nog mee. Deze Airbnb kost ongeveer €178 per nacht (op basis van 2 personen), maar dan komen er nog service kosten en schoonmaakkosten bovenop. Als je hier dus met 2 personen 2 nachtjes verblijft, ben je ongeveer €226 per persoon kwijt. Dat is het wat ons betreft absoluut waard!

Een juridisch probleem melden