VakantiePiraten
Profile

Wij waarderen jouw privacy

Wij gebruiken cookies om jouw browse-ervaring te verbeteren, gepersonaliseerde inhoud aan te bieden en ons verkeer te analyseren. Door op "Alles accepteren" te klikken accepteer je dit en geef je toestemming dat we deze informatie delen met derden en dat je gegevens in de VS verwerkt kunnen worden. Lees voor meer informatie onze .

Je kunt je voorkeuren op elk moment aanpassen. Als je weigert, gebruiken we alleen de essentiële cookies en ontvang je helaas geen gepersonaliseerde inhoud. Om te weigeren, .

Moinho das Feteiras, Ponta Delgada

Unieke accommodatie✨ overnacht in een Portugese molen

Verblijven in een molen is voor ons Nederlanders misschien zo gek nog niet, maar deze bevindt zich in de Azoren en is wel heel bijzonder...!

Gepubliceerd door
Jules·21-3-2024
Delen

Overnacht in een molen

We hebben weer een unieke accommodatie voor je gespot bij Airbnb! Dit keer gaat het om het 19e eeuwse Moinho das Feteiras, dat zich bevindt in Ponta Delgada in de Azoren. Tijdens een overnachting in deze molen heb je niet alleen een denderend 360 graden uitzicht, maar wordt je ook nog eens van al je gemakken voorzien.

Zelfs in de slaapkamer heb je een adembenemend uitzicht.

De accommodatie heeft een kingsize bed en een kitchenette. De molen biedt gratis wifi, airconditioning en beschikt over een TV. Verder is er een gratis te gebruiken parkeerplaats.

Ook kun je buiten genieten van de heerlijke Portugese zon terwijl je plaatsneemt op een van de ligstoelen.

Je boekt deze accommodatie voor €144,- per nacht. Zorg wel dat je er op tijd bij bent, anders zou het kunnen zijn dat de populaire accommodatie al volgeboekt is.

Een juridisch probleem melden