VakantiePiraten
Profile

Wij waarderen jouw privacy

Wij gebruiken cookies om jouw browse-ervaring te verbeteren, gepersonaliseerde inhoud aan te bieden en ons verkeer te analyseren. Door op "Alles accepteren" te klikken accepteer je dit en geef je toestemming dat we deze informatie delen met derden en dat je gegevens in de VS verwerkt kunnen worden. Lees voor meer informatie onze .

Je kunt je voorkeuren op elk moment aanpassen. Als je weigert, gebruiken we alleen de essentiële cookies en ontvang je helaas geen gepersonaliseerde inhoud. Om te weigeren, .

London, Night time, tower bridge

Unieke bars in Londen die je moet bezoeken 🍸

Heb je een stedentripje naar Londen op de planning staan en ben je nog op zoek naar een leuk avondje uit? We hebben een lijst samengesteld met een aantal van onze favoriete bars in Londen. Deze hebben allemaal een unieke twist! Lees verder om een onvergetelijk avondje uit in Londen te plannen.

Gepubliceerd door
Sophie_Coderre·23-8-2023
Delen

Vijf unieke bars in Londen

Hieronder vind je een lijst met onze aanbevelingen voor bars in Londen. Deze onderscheiden zich in onze ogen van de rest van de bars in de stad. Dit door hun unieke karakter. ✨

1. The Discount Suit Company

Van buiten ziet het eruit als een oude kleermakerszaak, maar wanneer je de kelder van het pand inloopt, staat er een gezellige en bruisende bar op je te wachten.

De cocktails zijn uniek en een van de besten die wij ooit gedronken hebben! Daarnaast zijn ze ook nog eens geweldig geprijsd.

De bar ligt op steenworp afstand van Spitalfields Market en Brick Lane.

Het is wel verstandig om vooraf een plekje te reserveren.

2. Looking Glass Cocktail Club

Looking Glass Cocktail Club ligt ook in Shoreditch en heeft een extra geheime bar achter een grote spiegel. Je kunt ervoor kiezen om wat te drinken in de eerste bar en te genieten van cocktails met een speciale twist.

De bar organiseert veel leuke evenementen zoals drag bingo's, dj's en veel mooie workshops en concerten. Zorg ervoor dat je van tevoren een plekje reserveert.

3. The Cauldron

Ga zeker naar The Cauldron tijdens je stedentripje naar Londen. Je vindt deze bar met tovenaarsthema in het Hackney District. Je kunt als bezoeker helpen bij het maken van je eigen cocktail. Je kunt je als bezoeker namelijk als tovenaar verkleden met je toverstaf de meest onverwachte voorwerpen in de bar bedienen.

Je kunt de magische ervaring van het toverdrankjes maken boeken of gewoon een reservering maken om een drankje te doen. Waar je ook voor kiest, je zult een aantal borrelende en rokerige magische alcoholische creaties te zien krijgen (of non-alcoholische).

Je kunt een Cauldron bar met magisch thema bezoeken in Londen, Brighton, Edinburgh, New York, Philly of Chicago.

4. The Umbrella Workshop

The Umbrella Workshop is een zusterbar van Discount Suit Company en is eigendom van en wordt gerund door hetzelfde bedrijf; The Umbrella Project.

Beide bars bevinden zich in Shoreditch, maar wat de Umbrella Workshop zo uniek maakt, is dat er slechts 12 bargasten tegelijk terecht kunnen, wat voor een intieme setting zorgt.

De workshop is ook de proefruimte voor alle cocktails die in de bars van het Umbrella Project verkocht worden, zoals The Discount Suit Company. We probeerden een aantal heerlijke en unieke cocktails uit zoals de Kyro Bueno, onze persoonlijke favoriet, die erg lijkt op en een woordspeling is op de chocoladereep Kinder Bueno.

5. Cahoots

Wil je terug in de tijd reizen naar het Londen van de jaren '40? Reis dan naar Soho en loop door de hoofdingang van een oud treinstation en relax bij Ticket Hall, een mooi gedeelte van de bar of loop de trappen af naar de oude metro om meegevoerd te worden naar een land van jazz en fenomenale cocktails.

De bar heeft drie unieke locaties: de Ticket Hall, Underground en Signal Station. We zaten die avond in de Underground, een prachtig deel van de bar.

Blader door het menu dat een ouderwetse krant is en trakteer jezelf op cocktails met een excentrieke twist, zoals de Winston Churchill die wordt geserveerd in een Winston Churchill-vormig glas, de Vera Lyn die geserveerd wordt in een Vera Lyn-vormig glas, of de Keep Marm and Carry On die geserveerd wordt in een theekopje met koekjes.

Ze hebben ook een grote selectie aan heerlijke snacks. Reserveer wel zeker een plekje van tevoren. Deze bar is namelijk populair onder zowel de Londenaren zelf als toeristen.

Een juridisch probleem melden