VakantiePiraten
Profile

Wij waarderen jouw privacy

Wij gebruiken cookies om jouw browse-ervaring te verbeteren, gepersonaliseerde inhoud aan te bieden en ons verkeer te analyseren. Door op "Alles accepteren" te klikken accepteer je dit en geef je toestemming dat we deze informatie delen met derden en dat je gegevens in de VS verwerkt kunnen worden. Lees voor meer informatie onze .

Je kunt je voorkeuren op elk moment aanpassen. Als je weigert, gebruiken we alleen de essentiële cookies en ontvang je helaas geen gepersonaliseerde inhoud. Om te weigeren, .

train

Vanaf oktober 2023 verdwijnt de Thalys en gaat het verder als Eurostar

Ahoy Piraat!

In de treinwereld gaat er wat veranderen. Je bent natuurlijk al jarenlang bekend met de Thalys, die al vanaf 1996 rijdt tussen Amsterdam en Parijs.

Vanaf oktober 2023 zullen deze treinen van Thalys worden omgedoopt tot Eurostar. Het blijft natuurlijk mogelijk om deze treintickets online te kopen voor reizen tussen Frankrijk, België, Nederland en Duitsland.


Gepubliceerd door
Pasmaatje·29-9-2023
Delen

Echter de Thalys als naam houdt op te bestaan. Er komt één website waar je tickets kunt boeken voor zowel de vroegere Thalys-treinen als de Eurostar tussen Amsterdam en Londen. Alle treintrajecten worden dan uitgevoerd door Eurostar.

Welke trajecten heeft de Thalys? Dat kan je hier vinden. Indien je met de Thalys al geboekt hebt, gaat er voor je boeking niets veranderen, maar het zal dan uitgevoerd worden door Eurostar.

Een juridisch probleem melden