VakantiePiraten
Profile

Wij waarderen jouw privacy

Wij gebruiken cookies om jouw browse-ervaring te verbeteren, gepersonaliseerde inhoud aan te bieden en ons verkeer te analyseren. Door op "Alles accepteren" te klikken accepteer je dit en geef je toestemming dat we deze informatie delen met derden en dat je gegevens in de VS verwerkt kunnen worden. Lees voor meer informatie onze .

Je kunt je voorkeuren op elk moment aanpassen. Als je weigert, gebruiken we alleen de essentiële cookies en ontvang je helaas geen gepersonaliseerde inhoud. Om te weigeren, .

  • Home
  • Nieuws
  • Schiphol neemt maatregelen om wachtende reizigers te verlossen van de huidige hittegolf
ice popsicle, Shutterstock 654107686

Verkoeling op Schiphol

Schiphol helpt reizigers het hoofd koel te houden met water, ijsjes en overkappingen.

Gepubliceerd door
Jackie·18-7-2022
Delen

Verkoeling op Schiphol

Met temperaturen ver boven de 30 graden zou je natuurlijk het liefste binnen zitten in de airco, maar wat nou als je precies vandaag of morgen op vakantie gaat en aan moet schuiven in de rij op Schiphol?

Schiphol neemt voor reizigers die tijdens de huidige hittegolf buiten in de rij moeten wachten gepaste maatregelen om het hoofd koel te houden. Om oververhitting onder de wachtenden te voorkomen worden er ijsjes en water uitgedeeld. Bovendien probeert de luchthaven zoveel mogelijk schaduw te creëren met tijdelijke overkappingen zodat vakantiegangers niet in de zon hoeven te wachten. Het wordt daarnaast sterk aangeraden om luchtige kleding te dragen.

Een juridisch probleem melden