VakantiePiraten
Profile

Wij waarderen jouw privacy

Wij gebruiken cookies om jouw browse-ervaring te verbeteren, gepersonaliseerde inhoud aan te bieden en ons verkeer te analyseren. Door op "Alles accepteren" te klikken accepteer je dit en geef je toestemming dat we deze informatie delen met derden en dat je gegevens in de VS verwerkt kunnen worden. Lees voor meer informatie onze .

Je kunt je voorkeuren op elk moment aanpassen. Als je weigert, gebruiken we alleen de essentiële cookies en ontvang je helaas geen gepersonaliseerde inhoud. Om te weigeren, .

Cockroach, Valentine‘s Day

Vernoem deze Valentijnsdag een kakkerlak naar je ex🪳💔

Piraten, Valentijnsdag staat voor de deur, en we houden allemaal van romantiek, maar laten we eerlijk zijn, niets smaakt zo zoet als wraak.

Ben je op zoek naar de ultieme wraakactie? Er is een perfecte manier om je ietsje beter te voelen als je aan je ex-partner denkt, zelfs op Valentijnsdag.

Geef jezelf deze Valentijnsdag het geschenk van afsluiting en noem een kakkerlak naar je ex.

Gepubliceerd door
Eduardo Vega·1-2-2023
Delen

De Bronz Zoo

De Bronx Zoo in New York biedt opnieuw de kans om een van zijn kakkerlakken te vernoemen naar je ex-geliefde!

Je kunt dit Valentijnsgeschenk kopen voor een bescheiden bedrag van 15 dollar. Je hebt ook de mogelijkheid om een virtuele ontmoeting met je nieuwe zes-voetige vriend te boeken voor 35 dollar. Daarnaast is het ook mogelijk verschillende kakkerlakken-souvenirs te kopen, om de ervaring helemaal compleet te maken.

Je ontvangt een downloadbaar en printbaar certificaat dat de doping van je kakkerlak bevestigd.

San Antonio Zoo

San Antonio Zoo gaat nog een stapje verder. Naast kakkerlakken kan je hier ook knaagdieren en zelfs groenten de naam van je ex geven.

Voor kakkerlakken 🪳 betaal je $10, een groente 🥬 $5, en een knaagdier 🐇 geeft je al een naam voor $25!

Ook hier krijg je een digitale kaart ter bevestiging en de mogelijkheid om deze op te sturen naar je ex.

Hadden we al gezegd dat al je donaties naar een goed doel gaan? Het geld gaat naar de bescherming van wilde dieren in Texas en de rest van de wereld.

Een juridisch probleem melden