VakantiePiraten
Profile

Wij waarderen jouw privacy

Wij gebruiken cookies om jouw browse-ervaring te verbeteren, gepersonaliseerde inhoud aan te bieden en ons verkeer te analyseren. Door op "Alles accepteren" te klikken accepteer je dit en geef je toestemming dat we deze informatie delen met derden en dat je gegevens in de VS verwerkt kunnen worden. Lees voor meer informatie onze .

Je kunt je voorkeuren op elk moment aanpassen. Als je weigert, gebruiken we alleen de essentiële cookies en ontvang je helaas geen gepersonaliseerde inhoud. Om te weigeren, .

  • Home
  • Nieuws
  • Vliegensvlug naar het schitterende New York
Boom Overture, Boom Supersonic

Vlieg van Londen naar New York in slechts 3,5 uur! Het kan vanaf 2029 met deze Supersonische Jet

Ahoy Piraat!

Ken je de tijd van de Concorde nog? Dat waren supersonische vliegtuigen die helaas in 2003 gestopt is met vliegen. Echter zouden deze commerciële supersonische vluchten door een ander bedrijf in 2029 terug kunnen keren 😱

Gepubliceerd door
Mad_Dog_Daniel·23-8-2022
Delen

Vind je het jammer dat je nog nooit met de Concorde hebt kunnen vliegen? Vrees niet, want een nieuw commercieel supersonisch vliegtuig is op komst dankzij Boom.

En enkele grote luchtvaartmaatschappijen steunen het bedrijf: American Airlines heeft onlangs een order geplaatst voor 20 van de Boom Overtures, waarmee het aantal orders op ongeveer 120 komt wanneer dit type vliegtuig later aan het einde van dit decennium op de markt komt.

De Overture kan ongeveer 2100 kilometer per uur vliegen - wat het dubbele is van de snelheid van een gewoon commercieel vliegtuig.

Met die snelheid kan je in ongeveer 3,5 uur van New York naar Londen vliegen en in ongeveer 5 uur van Miami naar Londen.

Verwacht wordt dat de prijzen vergelijkbaar zullen zijn met wat je zou betalen voor een gelijkwaardig business class ticket.

Zou jij in zijn voor een reis in één van deze vliegtuigen?

Afbeeldingen met dank aan Boom Supersonic.

Een juridisch probleem melden