VakantiePiraten
Profile

Wij waarderen jouw privacy

Wij gebruiken cookies om jouw browse-ervaring te verbeteren, gepersonaliseerde inhoud aan te bieden en ons verkeer te analyseren. Door op "Alles accepteren" te klikken accepteer je dit en geef je toestemming dat we deze informatie delen met derden en dat je gegevens in de VS verwerkt kunnen worden. Lees voor meer informatie onze .

Je kunt je voorkeuren op elk moment aanpassen. Als je weigert, gebruiken we alleen de essentiële cookies en ontvang je helaas geen gepersonaliseerde inhoud. Om te weigeren, .

Italy, La Bella Palermo Home Museum, Sicily

Voel je de koning ter rijk in deze prachtige palazzo 👑

Deze parel in Palermo lijkt zo uit onze dromen geplukt! Dit authentiek palazzo bezit alle comfort en pracht en praal die je maar wilt! Hier logeren voelt aan zoals logeren in een fantastisch museum vol typisch Italiaanse kunst. Het is niet goedkoop maar wanneer jij hier blijft, waan jij in de meest charmante Italiaanse luxe en elegantie!

Gepubliceerd door
florence·5-3-2023
Delen

Droomhuis op Sicilië

Sicilië is altijd de moeite waard om te bezoeken. Maar een verblijf in deze fantastische palazzo zou de kers op de taart zijn! In dit uniek en eclectisch verblijf, kan je met acht personen logeren en genieten van alle luxe die la bella Italia te bieden heeft.

Dolce far niente, heerlijk niks doen in dit palazzo lijkt ons de ultieme vakantie-activiteit. Een espresso in de bibliotheek en een fantastisch diner op het terras gemaakt van het beste wat Sicilië jou te bieden heeft. Je vindt er vijf kamers voor acht personen met elk een eigen badkamer. Verwen jezelf en je beste vrienden of familie met dit fantastisch verblijf in Italië.

Een verblijf in deze palazzo is helaas niet goedkoop. Een nacht in deze Airbnb kost €1,656, maar je kan hier wel met acht personen verblijven wat neerkomt op ongeveer €207 per persoon per nacht. Iedereen verdient af en toe net dat tikkeltje extra luxe dus trommel je vriendengroep/familie op en haal ze over voor een onvergetelijke ervaring in Sicilië!

Een juridisch probleem melden