VakantiePiraten
Profile

Wij waarderen jouw privacy

Wij gebruiken cookies om jouw browse-ervaring te verbeteren, gepersonaliseerde inhoud aan te bieden en ons verkeer te analyseren. Door op "Alles accepteren" te klikken accepteer je dit en geef je toestemming dat we deze informatie delen met derden en dat je gegevens in de VS verwerkt kunnen worden. Lees voor meer informatie onze .

Je kunt je voorkeuren op elk moment aanpassen. Als je weigert, gebruiken we alleen de essentiële cookies en ontvang je helaas geen gepersonaliseerde inhoud. Om te weigeren, .

Impressions and Other Assets/iglo_japan_zeyzvp

Wat dacht je van dineren in een iglo in Japan?

Deze pop-up Japanse eetgelegenheid is volledig gemaakt van sneeuw!


Gepubliceerd door
Unchartered_Waters_Danni·19-9-2023
Delen

Piraten, deze dinerervaring ziet er geweldig uit en is het boeken van een reis naar Japan helemaal waard! Kamakura Village in de Japanse prefectuur Nagano heeft het besneeuwde landschap gebruikt om privé-iglo-vormige hutten voor diners te creëren.

Ze duiken elke winter op, dus als je een reis naar Japan plant, zet dit dan op je bucketlist.

Het pop-up eetcafé serveert lunch en diner in 20 privé-sneeuwhutten. Elke winter worden deze kleine hutjes herbouwd. Zoals je in de onderstaande afbeelding kunt zien, staat er een miniatuur hut dicht bij elke grotere. Deze worden 's nachts verlicht en zien er prachtig uit in het donker.

Bestel ook de signature dish als je er toch bent! Een eeuwenoude hot pot gemaakt van Shinshu Miso, Miyuki Pork en lokaal geteelde paddenstoelen en groenten.

Niet alleen de eetervaring is hier geweldig. Ook kun je hier sleeën of een ritje maken op een sneeuwscooter.

Een juridisch probleem melden