VakantiePiraten
Profile

Wij waarderen jouw privacy

Wij gebruiken cookies om jouw browse-ervaring te verbeteren, gepersonaliseerde inhoud aan te bieden en ons verkeer te analyseren. Door op "Alles accepteren" te klikken accepteer je dit en geef je toestemming dat we deze informatie delen met derden en dat je gegevens in de VS verwerkt kunnen worden. Lees voor meer informatie onze .

Je kunt je voorkeuren op elk moment aanpassen. Als je weigert, gebruiken we alleen de essentiële cookies en ontvang je helaas geen gepersonaliseerde inhoud. Om te weigeren, .

762073462854216369, airbnb, airbnb 762073462854216369

WAUW 😍 Check deze dromerige villa op Bali

We hebben weer een waanzinnig mooie accommodatie voor jullie gevonden. Deze keer nemen we jullie mee naar een plek waar je gewoon echt een keer geweest moet zijn; Bali.

Dit eiland in Indonesië is een super populaire vakantiebestemming en wij snappen wel waarom. Bali is gewoonweg beeldschoon met geweldig mooie stranden, talloze rijstvelden, indrukwekkende tempels, heerlijk eten en natuurlijk ook mooie accommodaties.

Deze Airbnb valt zeker in de categorie mega mooie accommodaties, je verblijft hier namelijk in een villa om u tegen te zeggen tussen de rijstvelden met eigen zwembad en een schitterend uitzicht.

Gepubliceerd door
Tigo·6-1-2023
Delen

Dromerige villa op Bali

Deze accommodatie is het paradijs op aarde! Je zit hier namelijk tussen de rijstvelden en hebt een eigen zwembad tot je beschikking. In deze hotel villa kom je helemaal tot rust in het ligbad, in de hangmat of gewoon lekker op het terras.

Deze villa heeft plek voor maximaal 4 personen en beschikt over 2 prachtige bamboe hemelbedden, 3 badkamers (1 met ligbad), een sporthoekje met bokszak, een chill ruimte met beamer om films te kijken, een grote tuin met zwembad, buitendouche en verschillende leuke zitplekjes, hangmatten, een sterrenkijker en natuurlijk gratis wifi.

En wat kost een verblijf in deze accommodatie nou precies? Zoals je waarschijnlijk had al verwacht, is dit niet de allergoedkoopste accommodatie, maar de prijs valt ons eigenlijk nog mee. Deze Airbnb kost ongeveer €303 per nacht (op basis van 4 personen), maar dan komen er nog service kosten en schoonmaakkosten bovenop. Als je hier dus met 4 personen 1 nachtje verblijft, ben je ongeveer €93 per persoon kwijt. Dat is het wat ons betreft absoluut waard!

Een juridisch probleem melden