VakantiePiraten
Profile

Wij waarderen jouw privacy

Wij gebruiken cookies om jouw browse-ervaring te verbeteren, gepersonaliseerde inhoud aan te bieden en ons verkeer te analyseren. Door op "Alles accepteren" te klikken accepteer je dit en geef je toestemming dat we deze informatie delen met derden en dat je gegevens in de VS verwerkt kunnen worden. Lees voor meer informatie onze .

Je kunt je voorkeuren op elk moment aanpassen. Als je weigert, gebruiken we alleen de essentiële cookies en ontvang je helaas geen gepersonaliseerde inhoud. Om te weigeren, .

713793474951553871, 713793474951553871 airbnb, airbnb

WAUW 💙 Unieke accommodatie midden in het bos in Zweden

We hebben weer een pareltje van een Airbnb voor jullie gespot! Dit schitterende glazen eco-huis ligt midden in het bos in Zweden. Je bent hier helemaal off-grid en zit vlak bij een meer waar je goed kan vissen en kanoën. Verder is dit huis door de zonnepanelen en eigen kas een van de meest milieuvriendelijke en duurzame huizen ter wereld!

Kortom, dit is weer een verblijf voor op je bucketlist!

Gepubliceerd door
Tigo·2-1-2023
Delen

Glazen eco-huis in Zweden

Dit prachtige glazen huis ligt midden in het bos en vlak bij het Vänernmeer in Zweden. De hele buitenkant van dit huis is gemaakt van glas waardoor je het gevoel hebt dat je direct onder de sterrenhemel slaapt. Dit huis ziet er niet alleen geweldig uit, het is ook nog eens geweldig goed voor het milieu! Dit is namelijk een van de meest milieuvriendelijke en duurzame huizen ter wereld doordat er eigen energie wordt opgewekt en ook nog eigen voedsel wordt verbouwd in de kas en in de tuin.

Er zijn 3 slaapkamers en er is plek voor maximaal 5 personen.

Verder heb je bij deze accommodatie ook een kano tot je beschikking en staat er buiten een hottub voor je klaar. Er is ook een grote keuken waar je gezellig samen heerlijke gerechten kan maken met de verse kruiden en groenten uit de kas of uit de tuin.

En wat kost een verblijf in deze accommodatie nou precies? Zoals je waarschijnlijk had al verwacht, is dit niet de allergoedkoopste accommodatie, maar de prijs valt ons eigenlijk nog mee. Deze Airbnb kost ongeveer €305 per nacht (op basis van 5 personen), maar dan komen er nog service kosten en schoonmaakkosten bovenop. Als je hier dus met 5 personen 2 nachtjes verblijft, ben je ongeveer €162 per persoon kwijt. Dat is het wat ons betreft absoluut waard!

Op naar Zweden!

Een juridisch probleem melden