VakantiePiraten
Profile

Wij waarderen jouw privacy

Wij gebruiken cookies om jouw browse-ervaring te verbeteren, gepersonaliseerde inhoud aan te bieden en ons verkeer te analyseren. Door op "Alles accepteren" te klikken accepteer je dit en geef je toestemming dat we deze informatie delen met derden en dat je gegevens in de VS verwerkt kunnen worden. Lees voor meer informatie onze .

Je kunt je voorkeuren op elk moment aanpassen. Als je weigert, gebruiken we alleen de essentiële cookies en ontvang je helaas geen gepersonaliseerde inhoud. Om te weigeren, .

8-daagse cruise Dominicaanse Republiek en Jamaica, Partner, Tui

Wonen op een all-inclusive cruiseschip? Vanaf 2025 kan dat!

Altijd al willen wonen op een cruiseschip? Vanaf 2025 is dat misschien mogelijk voor jou! Begin maar wel alvast met sparen... 💰

Gepubliceerd door
Jules·19-9-2023
Delen

Zie je het al voor je? Iedere week wakker worden met een ander prachtig uitzicht vanaf jouw appartement midden op het cruiseschip. Het scheepsbouwbedrijf Storylines maakt dit mogelijk, door het bouwen van 's werelds eerste residentiële cruiseschip.

Concept

Het cruiseschip heeft de naam MV Narrative en is zo'n 226 meter lang. In totaal biedt het schip plaats aan 1000 passagiers met maar liefst 547 woningen in 11 verschillende categorieën.

Wat kost het?

De 'goedkoopste' woning op dit schip is een studio van 22 vierkante meter en deze wordt verkocht voor 1 miljoen euro. Daarnaast kan je ook kiezen voor de 'iets' duurdere variant van 8 miljoen euro, hier tegenover staat maar liefst 183 vierkante meter verdeeld over twee verdiepingen met vier slaapkamers én natuurlijk een prachtig uitzicht op zee.

Wat is er nog meer te doen?

Zoals de naam al aangaf kan je op het cruiseschip 24/7 genieten van de all-inclusive roomservice, schoonmaak- en wasservice en satelliet-tv-abbonnement. Alsof dat nog niet genoeg was kun je je ook uitermate goed vermaken in de bioscoop, theater de drie zwembaden, een van de twintig restaurants of bars, bowlinghal, de bibliotheek of de microbrouwerij. Liever iets actievers? Huur een jetski of zeilboot aan de achterkant van het schip of breng een bezoek aan de golfsimulator, de atletiekbaan of het fitnesscentrum! Natuurlijk kan je ook rustig je werk doen in een van de kantoren.

Een juridisch probleem melden