VakantiePiraten
Profile

Wij waarderen jouw privacy

Wij gebruiken cookies om jouw browse-ervaring te verbeteren, gepersonaliseerde inhoud aan te bieden en ons verkeer te analyseren. Door op "Alles accepteren" te klikken accepteer je dit en geef je toestemming dat we deze informatie delen met derden en dat je gegevens in de VS verwerkt kunnen worden. Lees voor meer informatie onze .

Je kunt je voorkeuren op elk moment aanpassen. Als je weigert, gebruiken we alleen de essentiële cookies en ontvang je helaas geen gepersonaliseerde inhoud. Om te weigeren, .

Impressions and Other Assets/zipline_gridgw

Zipline naar je diner in de Malediven

Ahoy Piraat!

Dit resort op de Malediven heeft een eetervaring in de lucht gemaakt, alleen toegankelijk via zipline!Gepubliceerd door
C. 'silver-tooth' Sharpe·19 uur geleden
Delen

Het 5-sterren Malediven resort Soneva Fushi was al ongelooflijk op zichzelf, aangezien de luxe villa's zich in een UNESCO-biosfeerreservaat bevinden, maar het lijkt erop dat ze de wow-factor tijdens het avondeten wilden opvoeren: en ze hebben geleverd.

Hoog boven de lommerrijke jungle beneden, is de toepasselijk genaamde 'Flying Sauces' een gastronomische eetervaring op een verhoogd platform - toegankelijk via een 200 meter zipline-route.

Ja, je leest het goed. Het restaurant ligt op een platform op meer dan 12 meter in de lucht met uitzicht over het resort.

Ideaal voor adrenalinejunkies en liefhebbers van gastronomisch eten, dit concept is een van de eersten die de twee passies samenbrengt in één spannende ervaring.

Misschien zie je zelfs je villa op het water terwijl je dineert.

Het zipline-element ziet hongerige eters eerst in veiligheidsharnassen wanneer ze beginnen aan een huiveringwekkende arendsoogtour door de jungle.

Je kunt er zeker van zijn dat zweven door de boomtoppen een geweldige manier is om eetlust op te bouwen!

Voor degenen die niet zo enthousiast zijn over hoogtes, vermijd gewoon naar beneden te kijken en denk aan het eten dat aan het einde van de ervaring op je wacht.

Eenmaal aan je tafel in de lucht, heeft chef-kok Rasal een verrukkelijk seizoensmenu voor je bereid in de open keuken.

Zoals je zou verwachten, heeft chef-kok Rasal gewerkt met enkele van 's werelds beste chef-koks in restaurants met Michelin-sterren, dus je zult zeker worden weggeblazen.

Er staat een zesgangenmenu klaar voor degenen die dapper genoeg zijn om met de zipline naar binnen te reizen. Gerechten worden bereid met seizoensgebonden ingrediënten, en ze klinken allemaal geweldig: Hokkaido coquilles carpaccio met knapperige wilde rijst en zwarte kabeljauw met artisjokpuree en teriyaki truffelsaus. Ja GRAAG!

Ja, ik wil er twee graag.

Na een heerlijke maaltijd en een spannende boomtopreis, hoef je alleen nog maar terug te keren naar uw luxe villa in het paradijs.

Ongeacht hoe goed de maaltijd is, deze once-in-a-lifetime ervaring is er een die je niet snel zult vergeten!

Kijk op de website van het hotel voor meer informatie als je meer wilt weten.

Alle afbeeldingen gecrediteerd aan Soneva

Een juridisch probleem melden