VakantiePiraten
Profile

Wij waarderen jouw privacy

Wij gebruiken cookies om jouw browse-ervaring te verbeteren, gepersonaliseerde inhoud aan te bieden en ons verkeer te analyseren. Door op "Alles accepteren" te klikken accepteer je dit en geef je toestemming dat we deze informatie delen met derden en dat je gegevens in de VS verwerkt kunnen worden. Lees voor meer informatie onze .

Je kunt je voorkeuren op elk moment aanpassen. Als je weigert, gebruiken we alleen de essentiële cookies en ontvang je helaas geen gepersonaliseerde inhoud. Om te weigeren, .

  • Home
  • Nieuws
  • Per april gaat Zuid-Korea open en verwelkomt het prachtige land weer reizigers!
Gyeongbokgung n Seoul Tower , South korea

Zuid-Korea verwelkomt binnenkort gevaccineerde reizigers!

Ahoy Piraat!

Veel landen zijn begonnen met het heropenen van hun grenzen en het versoepelen van hun Covid-19 beperkingen om de toegang van internationale toeristen toe te staan. Toch zijn nog enkele landen gesloten, zoals Zuid-Korea. Maar ook daar komt nu verandering in. Vanaf 1 april zijn deuren zal openen voor volledig gevaccineerde reizigers.

Lees verder voor meer informatie!

Gepubliceerd door
Eduardo Vega·19-9-2023
Delen

Zuid-Korea kondigde eerder deze week zijn plannen aan om zijn grenzen te heropenen voor volledig gevaccineerde internationale toeristen nadat het tijdens de Covid-19-pandemie voor het grootste deel van de buitenwereld was gesloten.

COVID Inreisbeperkingen

  • Volledig gevaccineerde reizigers hoeven bij aankomst niet meer in quarantaine

  • Reizigers moeten een negatieve PCR-test overleggen die ten minste 48 uur voor het vertrek van hun vlucht is genomenInternationale toeristen moeten hun vaccinatiegeschiedenis invullen op deze website van de overheid.

  • Kinderen van 6 jaar of jonger hoeven geen negatieve test te overleggen

Op zoek naar vluchten naar Zuid-Korea?

Als je op zoek bent naar goedkope vluchten naar Seoel, gebruik dan onze tool voor het zoeken naar vluchten, die alle prijzen vergelijkt om een geweldige deal voor je te vinden.

Een juridisch probleem melden