VakantiePiraten
Profile

Wij waarderen jouw privacy

Wij gebruiken cookies om jouw browse-ervaring te verbeteren, gepersonaliseerde inhoud aan te bieden en ons verkeer te analyseren. Door op "Alles accepteren" te klikken accepteer je dit en geef je toestemming dat we deze informatie delen met derden en dat je gegevens in de VS verwerkt kunnen worden. Lees voor meer informatie onze .

Je kunt je voorkeuren op elk moment aanpassen. Als je weigert, gebruiken we alleen de essentiële cookies en ontvang je helaas geen gepersonaliseerde inhoud. Om te weigeren, .

Amanjena Resort
Deze deal is een paar dagen geleden gepubliceerd en kan in de tussentijd zijn veranderd.
Accommodaties

1001 nachten in dit roze paleis in Marrakech

Sensationele overnachting in dit roze paleis in Marrakech waar al je sprookjesachtige dromen waarheid worden

Gepubliceerd door
Pasmaatje·12-10-2022
Opslaan
Delen

Ahoy Piraat!

Geïnspireerd door de unieke roze gebouwen van het historische centrum van Marrakech, ligt het legendarische Amanjena dichtbij de oude stad.

Dit hotel is geen normaal hotel. Het Amanjena Resort is een vijfsterrenresort dat bekend staat om de schaduwrijke binnenplaatsen met met bloembladen bezaaide fonteinen, vrijstaande gastenpaviljoens, unieke privétuinen en vele privézwembaden om de hele dag in te zwemmen.

Bestemming

  • Marrakesh

Details

Natuurlijk heb je een verwennerij bij dit hotel. De wellness is gericht op persoonlijk welzijn en de spafaciliteiten zijn natuurlijk bedoeld om te ontspannen, terwijl therapeuten werken aan het herstellen van een optimaal genot. Er zijn hier vele behandelingen nodig, zoals het omvatten massages, gezichtsscrubs en -pakkingen, evenals manicures en pedicures.

Dichtbij dit sprookjesachtige resort vind je een gevarieerd landschap van prachtige bergen, die in de winter zelfs besneeuwd zijn. Natuurlijk vind je in de omgeving ook uitgedroogde woestijnduinen en kronkelende kustlijn.

Marokko heeft een enorm gevarieerd aanbied van klimaatsoorten, wat samenvalt met de ongerepte natuur. Dit is allemaal toegankelijk vanuit het Amanjena Resort. De oude stad Marrakech straalt uit de 12e-eeuwse medina, een voormalig fort met rode muren, doorkruist door smalle straatjes. Een weelderige oase omringt de stad, op zijn beurt plaats maakt voor het woestijnlandschap, bezaaid met dorpjes waar in honderden jaren weinig is veranderd.

Dit hotel heeft een heerlijk aanbod van verschillende paviljoens en zwembaden om jouw een aangenaam verblijf te verzorgen.

Het vijfsterrenresort Amanjena Resort

Een overnachting is te boeken voor slechts €797 (€398,50 per persoon) voor een tweepersoonskamer. Het ontbijtje zit bij de prijs inbegrepen en je kunt dan eventueel nog gratis annuleren. Ook zit een gratis luchthaventaxi bij dit bedrag.

Word lid van onze Facebookgroep voor al je vragen 👇🏻

Tags

UniekLuxe reizenHuwelijksreis
Een juridisch probleem melden