VakantiePiraten
Profile

Wij waarderen jouw privacy

Wij gebruiken cookies om jouw browse-ervaring te verbeteren, gepersonaliseerde inhoud aan te bieden en ons verkeer te analyseren. Door op "Alles accepteren" te klikken accepteer je dit en geef je toestemming dat we deze informatie delen met derden en dat je gegevens in de VS verwerkt kunnen worden. Lees voor meer informatie onze .

Je kunt je voorkeuren op elk moment aanpassen. Als je weigert, gebruiken we alleen de essentiële cookies en ontvang je helaas geen gepersonaliseerde inhoud. Om te weigeren, .

HUP
Deze deal is een paar dagen geleden gepubliceerd en kan in de tussentijd zijn veranderd.
Accommodaties

4*-HUP nabij Eindhoven is leukste hotel van Nederland!

Sportieve overnachting in het 4*-HUP hotel nabij Eindhoven slechts €50 p.p. incl. ontbijt

Vanaf € 50 pp

Gepubliceerd door
Pasmaatje·11-10-2022
Opslaan
Delen

Ahoy Piraat!

Voordat we verder gaan met deze te gekke deal, hebben we even je aandacht nodig! We zijn genomineerd tot Website van het jaar 2022 en we willen heel graag winnen! Stemmen kost slechts een minuutje. Vergeet niet je stem per mail te bevestigen (check eventueel je spamfolder).

Stem op VakantiePiraten!

Blijbanen, wellness, ontbijtjes, bowlingbanen en glijpartijen, je beleeft het allemaal in het 4*-HUP hotel nabij Eindhoven. Waarom zou je de trap nemen, als je gewoon de glijbaan naar beneden kunt nemen!

Het bijzondere aan dit hotelarrangement is, dat je een sportieve overnachting hebt voor een spotprijsje. Je betaalt via Hotels.nl slechts €50 per persoon. Tegen een kleine meerprijs geldt dit ook voor de vakanties & weekenden. Zelfs je kamer is sportief ingericht!

Bestemming

  • Eindhoven

Details

Voorbeelddata: 10 t/m 11 oktober (klik op de screenshots voor meer data)

Prijs van €100,67 / 2 = €50,34 per persoon. Voor die prijs krijg je niet alleen een ontbijtje, maar ook nog eens de servicekosten en toeristenbelasting.

Je overnachting in het 4*-HUP in de BASE ROOM

Je overnacht in een hotel met een echte glijbaan in het hotel. Dat niet alleen, er zijn een heleboel faciliteiten om jezelf helemaal gek te maken. Ook je kamer is in stijl, want naast de ruimte van 32m2 hebben ze het enorm sportief ingericht! Dat geldt ook voor het hele hotel eigenlijk. Je hebt hier ook de beschikking tot de bowling, wellness en een enorm aantal sportfaciliteiten!

Word lid van onze Facebookgroep voor al je vragen 👇🏻

Help ons de titel Website van het Jaar 2022 te veroveren door MAXimaal op ons te stemmen!

Impressie

Tags

Actieve vakantie
Een juridisch probleem melden