VakantiePiraten
Profile

Wij waarderen jouw privacy

Wij gebruiken cookies om jouw browse-ervaring te verbeteren, gepersonaliseerde inhoud aan te bieden en ons verkeer te analyseren. Door op "Alles accepteren" te klikken accepteer je dit en geef je toestemming dat we deze informatie delen met derden en dat je gegevens in de VS verwerkt kunnen worden. Lees voor meer informatie onze .

Je kunt je voorkeuren op elk moment aanpassen. Als je weigert, gebruiken we alleen de essentiële cookies en ontvang je helaas geen gepersonaliseerde inhoud. Om te weigeren, .

Grand Hotel Amrath Kurhaus
Deze deal is een paar dagen geleden gepubliceerd en kan in de tussentijd zijn veranderd.
Accommodaties

5*-Grand Hotel Amrath Kurhaus in Scheveningen

Hotelarrangement in het unieke 5*-Grand Hotel Amrath Kurhaus voor maar €115 p.p. met ontbijt

Vanaf € 115 pp

Gepubliceerd door
Pasmaatje·4-11-2022
Opslaan
Delen
MeiJunJulAugSepOktNovDecJanFebMaaApr

Ahoy Piraten!

Dit is jouw kans om in het meest iconische hotel van Nederland te overnachten! Het luxe 5*-Kurhaus is de blikvanger op de gezellige boulevard van Scheveningen en is sinds 1975 ook een rijksmonument. Vele beroemdheden verbleven al eens in dit waanzinnige hotel; Winston Churchill, Audrey Hepburn en zelfs The Rolling Stones!

Je boekt nu een voordelige overnachting in één van de meest bekende hotels van Nederland! Je boekt het voor slechts €115 p.p. incl. ontbijtje via de VakantieDiscounter!

Volg je ons al op Instagram? Check hier onze prachtige Instagrampagina!

Details

Voorbeelddatum: 30 t/m 31 december 2022 (klik op de screenshots voor meer data)

Prijs is €230 / 2 = €115 per persoon

5*-Grand Hotel Amrath Kurhaus

Je gaat verblijven in in het beroemde Grand Hotel Amrath Kurhaus Den Haag. Het Kurhaus is al eeuwenlang Nederlands befaamdste en een van de meest vooraanstaande hotels. Door de jaren heen bevestigde het verblijf van wereldberoemde gasten de status van het Kurhaus: politici als Winston Churchill, Michail Gorbatsjov en sterren als Audrey Hepburn en Bon Jovi sliepen hier, zij dineerden in het restaurant en genoten van het uitzicht over zee. Wereldberoemde muzikanten weten de concertzaal van het Kurhaus al sinds jaar en dag te vinden: onder andere The Rolling Stones, Duke Ellington en John Coltrane traden hier op. Toen het Kurhaus in 2014 werd overgenomen door de Amrâth Hotel Groep, namen zij zich voor het nationale monument weer zijn oude status en aanzien terug te geven.

Check alle aanbiedingen:

Word lid van onze Facebookgroep voor al je vragen 👇🏻

Impressie

Tags

Luxe reizenStrandvakantie
Een juridisch probleem melden