Avonturensuites Skylodge, airbnb
Hotels

Avonturensuites Skylodge

Overnachting in een avonturensuite Skylogde in een vallei in Peru om nooit meer te vergeten!

vanaf € 477 p.p.

Gepubliceerd door
Pasmaatje
23-6-2022
Delen

Ahoy Piraat!

Even lekker voor de TV hangen is iets wat we allemaal af en toe fijn vinden. Echter brengt deze accommodatie dat hangen tot een nieuw niveau, je hangt namelijk een paar honderd meter boven een vallei!

Je verblijft in een volledig transparante capsule waardoor je ultiem kunt genieten van het spectaculaire uitzicht, dag én nacht! Buiten dat een overnachting onder de sterrenhemel in Peru al een hele bijzondere ervaring is, maakt de wandeling naar de pod het extra speciaal. Je zult namelijk een klim of wandeling maken van wel 400 meter in hoogte!

Deze Avonturensuites Skylodge is te boeken via Airbnb en bevindt zich in de Sacred Valley nabij Urubamba, in het Zuid-Amerikaanse land Peru. Dichtbij Cusco en het welbekende Machu Picchu kan je nu een ongelofelijke overnachting beleven!

Highlights

  • 📚 Je boekt via Airbnb
  • 🥂 Verblijf op basis van logies met ontbijt
  • ⏳ 2 dagen | 1 nacht (langer mogelijk)
  • 🇵🇪 Verblijf in een schitterende vallei nabij Urubamba
  • 🏩 Verblijf in een Avonturensuites Skylodge

Reisperiode

september 2022 - december 2024

Details

Voorbeelddatum: 20 t/m 21 september 2022 (klik op de screenshot om meer data te vinden)

Avonturensuites Skylodge

Heb je ooit in een condor 's nest willen slapen? Een transparante luxe capsule die aan de top van een berg in de Sacred Valley van Peru hangt. Deze overnachting in een Skylodge Adventuresuites biedt jou de kans om te slapen in een volledig transparante slaapkamer, waardoor je het indrukwekkende uitzicht op deze magische en mystieke vallei kunt aanschouwen!

Word lid van onze Facebookgroep voor al je vragen 👇🏻

Impressie

Tags

Uniek