Safari Resort Beekse Bergen
Hotels

Beestenboel op de Beekse Bergen

Vroegboek actie! 5 dagen in luxe bungalow met uitzicht op de Beekse Bergen slechts €80 p.p.

vanaf € 80 p.p.

Gepubliceerd door
Pasmaatje
23-7-2021
Delen

Ahoy Piraat!

Een verre safari in Afrika zit er even niet in. Kies er dan voor een safari in eigen land! Of beter nog, een safari vanuit je eigen achtertuin, want bij de Beekse Bergen kan je nu een luxe huisje huren terwijl de giraffen en zebra's langs je terrasje lopen. Via Roompot is deze accommodatie nu te boeken voor een zacht prijsje! Voor slechts €80 per persoon (obv 6 personen) geniet je hier al een midweekje van een onvergetelijke tijd met deze geweldige deal van Roompot!

Ook zitten alle kosten hierbij inbegrepen, zoals bedlinnen, eindschoonmaak en reserveringskosten. Ook zijn de lokale heffingen inbegrepen en zijn je bedden al bij aankomst opgemaakt. Tijdens je trip heb je onbeperkt toegang tot het safaripark en ook nog eens toegang tot Speelland, Dierenrijk en ZooParc. Zo haal je het maximale uit je verblijf!

In november zijn er nog meerdere opties beschikbaar voor maar €80 p.p.!

Highlights

  • 👥 Plek voor maximaal 6 personen
  • 📚 Je boekt via Roompot
  • 🙌 Voor weekend, midweek & week
  • 🦒 Luxe bungalow met uitzicht op het safaripark

Bestemming

  • Hilvarenbeek
  • Noord-Brabant
  • Nederland

Details

Deze luxe safarideal is te boeken tussen nu en begin volgend jaar. In ons voorbeeld verblijf je hier een midweekje in november met een bezetting van 6 personen. Klik op de screenshots hieronder voor meer info of om te boeken.

Voorbeelddata: 8 t/m 12 november

Prijsberekening: €479,20/6 personen = €80 per persoon inclusief eindschoonmaak, reserveringskosten, toeristenbelasting, etc. Exclusief de Waarborgsom die je na afloop terug krijgt.

Accommodatie

Je verblijft hier tussen de wilde dieren! Spot de neushoorns zo vanuit je achtertuin. Je vakantiewoning is volledig uitgerust met een heerlijke badkamer en keuken. Ook heeft je vrijstaande vakantiehuis een heerlijke sauna om bij te komen! Je hebt ruime slaapkamers, een nette keuken met een vaatwasser en koffiezetapparaat en een badkamer met bad tot je beschikking.

Daarnaast krijg je een Attractiepas (gratis) voor toegang tot Speelland, Dierenrijk en ZooParc en korting tot vele andere parken. Deze deal is inclusief lokale heffingen, reserveringskosten, eindschoonmaak en bedlinnen en opgemaakte bedden.

Impressie

Tags

Early BirdHottubLuxe reizenSeptemberWellnessOktoberNovember