VakantiePiraten
Profile

Wij waarderen jouw privacy

Wij gebruiken cookies om jouw browse-ervaring te verbeteren, gepersonaliseerde inhoud aan te bieden en ons verkeer te analyseren. Door op "Alles accepteren" te klikken accepteer je dit en geef je toestemming dat we deze informatie delen met derden en dat je gegevens in de VS verwerkt kunnen worden. Lees voor meer informatie onze .

Je kunt je voorkeuren op elk moment aanpassen. Als je weigert, gebruiken we alleen de essentiële cookies en ontvang je helaas geen gepersonaliseerde inhoud. Om te weigeren, .

airbnb, NEST Bunnefjorden - Mirrored Glass Cabin
Deze deal is een paar dagen geleden gepubliceerd en kan in de tussentijd zijn veranderd.
Accommodaties

Bubbelen tussen de Fjorden

Privéjacuzzi tussen de Fjorden in glazen huis! Stralende overnachting in Noorwegen voor €178 p.p.

Vanaf € 178 pp

Gepubliceerd door
Pasmaatje·24-1-2023
Opslaan
Delen
JulAugSepOktNovDecJanFebMaaAprMeiJun

Ahoy Piraat!

Niet goedkoop, maar het zeker waard. Zo zouden wij deze deal in Noorwegen omschrijven. Een schitterend huisje met een futuristische uitstraling biedt de overnachting van je dromen. Misschien droom je hier wel helemaal niet, want het uitzicht is onbetaalbaar. Daarnaast bubbel je hier tot je een ons weegt, want je hebt hier de beschikking over een jacuzzi voor privégebruik.

Dat niet alleen, je overnacht compleet afgezonderd van de wereld tussen de Noorse Fjorden, terwijl je ook af en toe kunt opwarmen in de sauna. Via Airbnb kan het! Je boekt deze accommodatie, met veel beschikbare data t/m het einde van het jaar voor maar €178 p.p. (op basis van vier personen). Het is niet goedkoop, maar dat kan je nooit verwachten in Noorwegen. Het is wel echt bijzonder!

Highlights

Sauna
Bubbelbad / Jacuzzi
Dicht bij het strand
Gratis Wifi
Uitstekend appartement
4,86/5

Details

Voorbeelddatum: 01 t/m 02 mei 2023 (klik op de screenshots om meer data te vinden)

Prijs €714 / 4 personen = €178 per persoon. Je kunt hier ook met minder mensen verblijven. Prijs per persoon zal dan wel iets toenemen. Je kunt deze accommodatie ver vooruit boeken, genoeg tijd dus om beschikbare data te vinden.

NEST Bunnefjorden - Mirrored Glass Cabin

Je verblijft hier in een hele bijzondere accommodatie. Je hebt hier niet alleen een uitzicht dat je nooit meer zult vergeten, maar dat heb je ook nog eens vanaf je eigen privéjacuzzi. Daarnaast heb je de beschikking over je eigen sauna. Het huisje biedt ruimte voor maximaal 4 personen en is voorzien van een moderne uitstraling. Je vindt deze accommodatie net buiten Oslo en op slechts 200 meter van Bunnefjorden! Ze hebben extra veel gebruik gemaakt van ramen, om het uitzicht vanaf ieder hoekpunt te kunnen zien.

Word lid van onze Facebookgroep voor al je vragen 👇🏻

Impressie

Tags

WellnessHottubWeekendUniek
Een juridisch probleem melden