Partner, Torfhaus HARZRESORT, travelcircus
Hotels

Deze plek is een ware oase van rust en ontspanning midden in de natuur!

Ontspannen in het Nationale Park Harz met uitzicht op de bergen! 3 dagen in het 4*-Torfhaus HARZRESORT voor slechts €129 p.p. inclusief ontbijt & gratis gebruik van de sauna en fitnessruimte

vanaf € 129 p.p.

Tigo
Gepubliceerd door
Tigo
24-11-2021
Delen

Ahoy Piraten!

Deze plek is een ware oase van rust en ontspanning midden in de natuur! Met deze aanbieding verblijf je namelijk in het 4*-Torfhaus HARZRESORT in het prachtige Nationale Park Harz met uitzicht op de bergen in het midden van Duitsland.

Boek nu 3 dagen voor maar €129 per persoon inclusief ontbijt en gratis toegang tot de wellness en fitness. Tegen een meerprijs kan je ook kiezen voor een upgrade met een privé sauna, extra ruimte en een open haard.

Check de details hieronder en boek jouw verblijf op deze idyllische plek!

Highlights

  • 🏨 Verblijf in het 4*-Torfhaus HARZRESORT
  • ☀️ Gelegen in het Nationale Park Harz
  • 🍽 Inclusief ontbijt
  • 🧖‍♀️ Gebruik van de sauna en fitnessruimte
  • 😍 Geweldig uitzicht

Details

Deze aanbieding is te boeken voor een uitje tussen nu en december 2022. In ons voorbeeld verblijf je hier 3 dagen in december. Klik op het screenshot hieronder voor meer info of om te boeken.

Partner Link travelcircus_nl_packages_direct

Accommodatie

Je verblijft hier in het 4*-Torfhaus HARZRESORT in het Nationale Park Harz in het midden van Duitsland. Dit luxe resort ligt op een schitterende locatie in de natuur en beschikt over een trendy inrichting en een luxe hotelspa met sauna, rustruimte, zonneterras, fitnessruimte, massages & schoonheidsbehandelingen (tegen meerprijs).

In ons voorbeeld verblijf je een mooie tweepersoonskamer, maar het is ook mogelijk om in een Premium Lodge, Premium Lodge PLUS of Exclusive Lodge te verblijven. Bij de laatste twee opties heb je dan ook een privé sauna tot je beschikking.

Word lid van onze Facebook groep voor al je vragen 👇🏻

Partner Link

Impressie

  • Partner, Torfhaus HARZRESORT, travelcircus
  • Partner, Torfhaus HARZRESORT, travelcircus
  • Partner, Torfhaus HARZRESORT, travelcircus
  • Partner, Torfhaus HARZRESORT, travelcircus

Tags

WeekendFebruariJanuariNovemberDecemberFamilievakantieNatuur