VakantiePiraten
Profile

Wij waarderen jouw privacy

Wij gebruiken cookies om jouw browse-ervaring te verbeteren, gepersonaliseerde inhoud aan te bieden en ons verkeer te analyseren. Door op "Alles accepteren" te klikken accepteer je dit en geef je toestemming dat we deze informatie delen met derden en dat je gegevens in de VS verwerkt kunnen worden. Lees voor meer informatie onze .

Je kunt je voorkeuren op elk moment aanpassen. Als je weigert, gebruiken we alleen de essentiële cookies en ontvang je helaas geen gepersonaliseerde inhoud. Om te weigeren, .

wizard tools
Deze deal is een paar dagen geleden gepubliceerd en kan in de tussentijd zijn veranderd.
Accommodaties

Dompel je onder in de wereld van Harry Potter 🪄

Harry Potter: Visions of Magic ✨ inclusief hotel, ontbijt en ticket voor de interactieve tentoonstelling "Visions of Magic" in Keulen = €69 p.p.

vanaf € 69 p.p.

Gepubliceerd door
Jackie·25-1-2024
Opslaan
Delen
MaaAprMeiJunJulAugSepOktNovDecJanFeb

Beste dreuzels en magiërs,

Je hoeft niet langer wanhopig te wachten op je brief naar Zweinstein... We hebben namelijk kaartjes voor je gevonden naar de wereldpremière van "Harry Potter: Visions of Magic" in Keulen, Duitsland!

Deze interactieve kunstervaring dompelt je onder in de wereld van je favoriete tovenaar. Je wordt meegenomen naar de iconische locaties van de saga door middel van interactieve video's en een meeslepende soundscape.

De prijs is inclusief een overnachting in een 🌟-hotel, ontbijt en toegang tot "Harry Potter: Visions of Magic", met beschikbare data tussen nu en mei 2024.

Highlights

Goed beoordeeld hotel
Geschikt voor groepen
Geschikt voor koppels
Bed & Breakfast
Tickets Included

Meer informatie

Piraten prijzen

We zijn dan wel piraten, maar we zijn ook een eerlijk stel. We controleren al onze deals wanneer we ze schrijven, zo zijn we er zeker van dat deze beschikbaar zijn. Helaas zijn de zeeën vaak onvoorspelbaar, wat betekent dat de prijzen van zulke goede deals snel kunnen veranderen. Vluchtprijzen fluctueren, hotelkamers raken uitverkocht, valuta jojoën. De vraag naar de beste deals betekent vooral dat de laagste prijzen van korte duur zijn. Heb je de beste prijs gemist? Maak je dan geen zorgen, want we houden een oogje in het zeil voor de volgende prijsknaller 🏴‍☠️

Impressie

Tags

VroegboekerGroepsreisWinterHarry PotterOnder de 100 euroAutovakantieWeekend