Impressions and Other Assets/17349-8_hh9m2a
Hotels

Genieten als een Griekse god in Delphi Suite

Genieten als een Griekse god in 69m2 Delphi Suite bij 4*-Van der Valk Den Bosch voor €92 incl. ontbijt & XXL ligbad XL bubbelbad

vanaf € 92 p.p.

Gepubliceerd door
Pasmaatje
4-10-2021
Delen

Ahoy Piraat!

Voordat we verder gaan met deze te gekke deal, hebben we even je aandacht nodig! We zijn genomineerd tot Website van het jaar 2021 en we willen heel graag winnen! Stemmen kost slechts een minuutje. Vergeet niet je stem per mail te bevestigen (check eventueel je spamfolder).

Stem op VakantiePiraten!

Jij wilt luxe! Niet alleen maar luxe, maar een enorme schitterende, spectaculaire, sensationele suite waar je de hele dag en nacht kunt bubbelen. Dat ook nog eens voor een goede prijs! Toe maar, veel eisen, maar zoals je van ons gewend bent: jij vraagt en wij leveren.

Deze superdeluxe Delphi Suite bij 4*-Van der Valk Den Bosch weet wel raad met jouw wensen. Voor slechts €92 per persoon heb je niet alleen een overnachting, maar ook nog eens een ontbijtje, maar ook nog eens gratis parkeren en wifi. Dat niet alleen... HEB JIJ DAT XXL LIGBAD GEZIEN? De suite is ook nog eens 69m2, lekker groot dus! Je boekt deze deal via Hotels.nl nu extra voordelig voor de periode t/m december. Dan zit er ook een ontbijtje bij de prijs inbegrepen.

Highlights

  • 🙌 Inclusief ontbijt & gratis annuleren
  • 📚 Je boekt bij Hotels.nl
  • 🚨 Beperkte beschikbaarheid
  • 🦜 Verblijf in 4*-Van der Valk Hotel 's Hertogenbosch-Vught
  • 🥂 Verblijf in een Delphi Suite van 69m2 in Griekse stijl met XXL ligbad & sterrenhemel
  • 📆 Te boeken voor oktober t/m december

Bestemming

  • Den Bosch
  • Noord-Brabant
  • Nederland

Details

Voorbeelddatum: 5 t/m 6 december (klik op de screenshots voor meer data)

Prijs is €184,20 / 2 personen = €92,10 per persoon. Let op dat je Delphi Suite selecteert. Er zijn veel soorten suites beschikbaar. De prijs is inclusief toeristenbelasting, annuleren en een ontbijtje.

4*-Van der Valk Den Bosch in Delphi Suite

De kamer is 69m2 groot dus je hebt alle ruimte om hier heerlijk te vertoeven. Wat moeten we hier eigenlijk allemaal over zeggen? De kamer is ontzettend ruim en dit betreft een ongekende suite om helemaal bij te komen. Jouw XXL jacuzzi voelt als een Grieks sprookje, waar je waarschijnlijk de hele tijd loopt de bubbelen. Inclusief gratis parkeren, ontbijt en wifi moet het hier wel goed komen.

Word lid van onze Facebookgroep voor al je vragen 👇🏻

Impressie

Tags

Wellness