VakantiePiraten
Profile

Wij waarderen jouw privacy

Wij gebruiken cookies om jouw browse-ervaring te verbeteren, gepersonaliseerde inhoud aan te bieden en ons verkeer te analyseren. Door op "Alles accepteren" te klikken accepteer je dit en geef je toestemming dat we deze informatie delen met derden en dat je gegevens in de VS verwerkt kunnen worden. Lees voor meer informatie onze .

Je kunt je voorkeuren op elk moment aanpassen. Als je weigert, gebruiken we alleen de essentiële cookies en ontvang je helaas geen gepersonaliseerde inhoud. Om te weigeren, .

Partner, Traveldeal
Deze deal is een paar dagen geleden gepubliceerd en kan in de tussentijd zijn veranderd.
Accommodaties

Geweldig all inclusive hotel in Beieren

Lang weekend all inclusive hotel in Beieren voor slechts €105 p.p. inclusief gratis parkeren & wifi

Vanaf € 105 pp

Gepubliceerd door
Pasmaatje·19-3-2024
Opslaan
Delen
JulAugSepOktNovDecJanFebMaaAprMeiJun

Ahoy Piraat!

Voor een all inclusive vakantie hoef je echt niet helemaal naar de Spaanse kust of naar een Grieks eiland te gaan. Ook in het Beierse Woud nabij Runding vind je een geweldig hotel waar je kunt genieten op basis van all inclusive.

Verblijf 4, 6 of 8 dagen in het natuurpark Oberer Bayerischer Wald. Hier valt goed te genieten en dat kan al vanaf €105 p.p. Let wel op dat de prijzen in het hoogseizoen wat hoger zullen zijn, maar ook voor de zomervakantie is dit nog een goede deal van Traveldeal!

Highlights

Betrouwbare reisaanbieder
Je boekt via Traveldeal
All -inclusive
Beschikbare data
Veel data beschikbaar t/m november

Details

In deze screenshot zie je een voorbeeldboeking. Klik op de screenshot om meer data te vinden. Je vindt veel data in de periode tot en met november. Let wel op dat de prijzen in het hoogseizoen hoger liggen.

Prijs = €209,91 / 2 = €104,96 per persoon

Word lid van onze Facebookgroep voor al je vragen 👇🏻

Check alle aanbiedingen:

Impressie

Tags

All InclusiveOnder de 500 euro
Een juridisch probleem melden