Partner, Postillion Hotel Amersfoort Veluwemeer, Voordeeluitjes
Hotels

Halfpension arrangement op de Veluwe

Hotel special! Nachtje in het Postillion Hotel Amersfoort Veluwemeer voor €84 p.p. incl. ontbijt, diner & meer

vanaf € 84 p.p.

Gepubliceerd door
Tigo
20-5-2022
Delen

Ahoy Piraten!

Verwen jezelf met een nachtje weg op de Veluwe! Ga genieten aan het Veluwemeer, lekker de natuur in voor een lange wandel- of fietstocht of blijf lekker in de buurt van het hotel!

Bij dit luxe arrangement van Voordeeluitjes verblijf je voor slechts €84 p.p. (incl. administratiekosten & toeristenbelasting) in het 4*-Postillion Hotel Amersfoort Veluwemeer, inclusief ontbijt, 3-gangendiner en een welkomstdrankje.

Highlights

  • ⏳ 2 dagen | 1 nacht
  • 🏨 Verblijf in het 4*-Postillion Hotel Amersfoort Veluwemeer
  • 🏖 Direct aan het Veluwemeerstrand
  • 🍽 Inclusief ontbijt & 3-gangendiner
  • 🥂 Welkomstdrankje
  • ✨ Inclusief gratis parkeren & gratis WiFi

Reisperiode

mei 2022 - december 2022

Details

Deze aanbieding is beschikbaar voor een verblijf tussen nu en eind december 2022. In ons voorbeeld verblijf je hier 1 nachtje in juni. Klik op het screenshot hieronder voor meer info of om te boeken.

Accommodatie

Met dit fijne arrangement ga je overnachten in het 4*-Postillion Hotel Amersfoort Veluwemeer. Dit hotel is gelegen op een prachtig plekje in Nederland. Zo vinden we Nederlands mooiste natuurpark, het Nationaal Park de Hoge Veluwe, op slechts een steenworp afstand.

Een frisse neus gehaald en nu behoefte aan wat entertainment? Bezoek dan bijvoorbeeld Dierenpark Amersfoort of Dolfinarium Harderwijk. Voor ontspanning hoef je trouwens niet ver te zoeken. Verder zal je worden voorzien van een heerlijk en uitgebreid ontbijt en krijg je ook nog eens een 3-gangendiner voorgeschoteld!

Impressie

Tags

Mini-breakNatuurOnder de 100 euroLast MinuteJuliAugustusMei