Hotels
Heerlijk hotel in Thailand
vanaf € 9,50 p.p.
Delen
The Cottage Suvarnabhumi

Overnachting in lekker hotel met zwembad in Thailand nabij Bangkok voor €9,50 p.p. in superior kamer incl. ontbijt & gratis annuleren

Ahoy Piraat!

Kijk je nu al uit naar een prachtige paradijselijke vakantie? Je kunt helaas nu nog niet vertrekken, maar voor het najaar hebben we een prachtig hotel gevonden. Je overnacht voor slechts €9,50 per persoon in een heerlijk hotel in Thailand. Je verblijft op een rustige locatie nabij Bangkok, ook dichtbij de zee!

Je vindt dichtbij het 3*-The Cottage Suvarnabhumi (7,9/10) een metro die een directe connectie heeft met het centrum van Bangkok en het internationaal vliegveld, een geweldige locatie dus!

Daarnaast is dus een overnachting spotgoedkoop. Je verblijft dan in een Superior kamer en zowel het ontbijt als gratis annuleren zit bij de prijs inbegrepen! Je boekt het nu via Booking.com.

Highlights

 • 📚 Je boekt via Booking.com
 • 🙌 Veel data in het najaar en in 2022
 • 🇹🇭 Genieten in heerlijk hotel
 • 💕 Inclusief ontbijt & gratis annuleren
 • ❣️ Verblijf in een Superior kamer
 • 🏩 3*-The Cottage Suvarnabhumi (7,9/10)

Details

Voorbeeldovernachting in 3*-The Cottage Suvarnabhumi (7,9/10) - Prijs voor een overnachting in een superior kamer voor €9,50 per persoon. Dit is inclusief ontbijt en gratis annuleren. Data: 14 t/m 15 november, maar voor elke dag te boeken.

Partner Link bookingcom_nl_accommodations_affiliate

Partner Link bookingcom_nl_accommodations_affiliate

Let op dat je de goede kamer selecteert: Superior kamer De €19 is inclusief ontbijt (€9,50 per persoon)

Prijs is €29 / 2 personen = €14,50 per persoon

Mogelijke reisdata

Vliegen naar Thailand hoeft niet duur te zijn. Vluchten worden doorgaans uitgevoerd door veel verschillende airlines, waaronder KLM. Om deze vakantie zo goedkoop mogelijk te maken boek je de vluchten en het verblijf apart. Liever een andere datum? Zoek dan jouw eigen perfecte vlucht met onze handige vluchten-tool, waar je altijd de goedkoopste vluchten kunt vinden!

Accommodatie

Een hotel, appartement of hostel kun je zo duur maken als je zelf wilt. Mocht ons voorbeeldverblijf niet de perfecte accommodatie voor jou zijn, dan vind je in onze hotel-tool eenvoudig en snel een verblijf naar wens.

Huurauto

Bali kan je ook ontdekken met een huurauto. Zo kan je het maximale jouw verblijf op dit prachtige eiland te halen. Deze huur je gemakkelijk en snel via onze website. Kies het aantal personen, filter op grootte en kies jouw type naar voorkeur. Let op: voor het huren van een huurauto geldt vaak een minimum-leeftijd, houd hier rekening mee tijdens het boeken.

Impressie

 • The Cottage Suvarnabhumi
 • The Cottage Suvarnabhumi
 • The Cottage Suvarnabhumi
 • The Cottage Suvarnabhumi
 • The Cottage Suvarnabhumi