Hotels
Heerlijk hotelarrangement met toegang tot Dierentuin Wildlands
vanaf € 157 p.p.
Delen
Impressions and Other Assets/dieeten_tmqe4f
 • Home
 • Hotels
 • Heerlijk hotelarrangement met toegang tot Dierentuin Wildlands

Weekendje naar Emmen met entree tot dierentuin Wildlands in de zomervakantie met 3-gangen diners & ontbijt voor €157 p.p.

Ahoy Piraat!

Spot jij de Big Five? Of ga je direct in een bootje langs een olifantenkudde? Kies je liever om eerst te zwaaien naar een ijsbeer of doe je een slingeraap na? Bij dit hotelarrangement kan het allemaal. Even geen dure vliegtickets naar Zuid-Afrika, maar ontdek de natuur met dit hotelarrangement bij Van der Valk!

Je hebt dit arrangement in de zomervakantie, waarbij je voor slechts €157 per persoon verblijft bij Van der Valk Emmen. Voor dit bedrag krijg je vele extraatjes, zoals twee keer ontbijt, twee keer een 3-gangendiner en een entreekaart Wildlands Adventure Zoo per persoon!

Bovendien is er veel data beschikbaar en is deze deal ook beschikbaar voor de weekenden en de zomervakantie! Het hotel beschikt over een aantal leuke faciliteiten, zodat jij je niet hoeft te vervelen!

Highlights

 • 👥 Plek voor maximaal 2 personen
 • 📚 Je boekt bij Van der Valk Exclusief
 • ❤️ Inclusief gratis annulering
 • 📅 Veel data tussen nu & volgend jaar
 • ⏳ 3 dagen | 2 nachten (langer mogelijk)
 • 😎 Inclusief toeristenbelasting van €3 p.p. meegerekend
 • 🏩 Je verblijft bij 4*-Van der Valk Emmen
 • 🥂 Inclusief ontbijt, 3-gangendiner & entree tot Wildlands

Details

Klik op de screenshots voor het vinden van meer data. Je overnacht bij Van der Valk Emmen. Er zijn veel data beschikbaar, maar voor sommige data is er een meerprijs. Om een goed overzicht te krijgen moet je de volgende stappen ondernemen.

 1. Selecteer je gewenste vertrekdata

 2. Selecteer je gewenste aantal nachten

 3. Klik op reserveer

Een 3-daags arrangement bevat het volgende:

Partner Link landal_nl_accommodations_affiliate

Voorbeeldarrangement bij 4*-Van der Valk Emmen

Partner Link landal_nl_accommodations_affiliate

Partner Link landal_nl_accommodations_affiliate

Prijs is €308 + €6 = €314 / 2 personen = €157 per persoon

Word lid van onze Facebookgroep 👇🏻

Partner Link

Goed om te weten

Tijdens je bezoek aan Dierentuin Wildlands moet gereserveerd worden. Bij de boeking wordt verwacht voor welke dag je de tickets wilt reserveren en voor welk tijdslot. Je kunt kiezen tussen 3 tijdstippen: 1. tussen 10:00 - 10:30 uur, 2. tussen 10:30 - 11:00 uur en vanaf 11:00 uur. Dit kan je aangeven in als opmerking.

Je verblijf in 4*-Van der Valk Emmen

Je verblijft in een heerlijke kamer bij Van der Valk Emmen. Het is ook mogelijk om een kamer te nemen met balkon en hiervoor betaal je slechts €2,50 p.p.p.n. extra. Het hotel biedt voldoende faciliteiten. Een goed voorbeeldje is het zwembad waar je een lekkere plons in kunt maken. Indien je graag wilt sporten, dat kan ook bij de fitnesscentrum of geniet van een smaakvol diner in het restaurant. Goede versnaperingen nuttigen is immers ook belangrijk!

Tags

HottubLuxe reizenRomantischWellnessWeekend