VakantiePiraten
Profile

Wij waarderen jouw privacy

Wij gebruiken cookies om jouw browse-ervaring te verbeteren, gepersonaliseerde inhoud aan te bieden en ons verkeer te analyseren. Door op "Alles accepteren" te klikken accepteer je dit en geef je toestemming dat we deze informatie delen met derden en dat je gegevens in de VS verwerkt kunnen worden. Lees voor meer informatie onze .

Je kunt je voorkeuren op elk moment aanpassen. Als je weigert, gebruiken we alleen de essentiële cookies en ontvang je helaas geen gepersonaliseerde inhoud. Om te weigeren, .

The Kevin + Cheese PIZZA & Traps - Holiday Classic, airbnb
Deze deal is een paar dagen geleden gepubliceerd en kan in de tussentijd zijn veranderd.
Accommodaties

Home Alone? Verblijf in het McCallister huis op Airbnb inclusief GRATIS pizza 🍕

Merry Christmas you filthy animal 😎

Gepubliceerd door
Lola·24-12-2022
Opslaan
Delen

Ahoy Piraten!

Sommige films die horen gewoon bij kerst en die moet je gewoon elk jaar opnieuw kijken. Er gaat dus geen kerst voorbij zonder dat we met speculaasjes en warme chocomel gezellig op de bank naar Home Alone kijken.

Details

En als het helemaal goed doet, dan kijk je natuurlijk deel 1 en 2! Want heel eerlijk; wij winden ze beide super leuk.

Ooit een keer moet je je eigen Home Alone fantasie gaan beleven! En dat kan dus in Dallas, Texas. Hier kan je een Airbnb huren dat precies lijkt op het McCallister huis!

Hier kan je uiteraard een gezellige woonkamer verwachten met coole zwart-wit films, maar natuurlijk ook je favoriete kerstfilms.

In de kamer van Kevin's broer (Buzz) kan je een kijkje nemen bij de moneybox of kan je op zoek naar grote enge spinnen.

En nu we het toch over eten hebben... Kevin's favoriete gerecht, een pizza met extra kaas, wordt hier natuurlijk lekker aan deur bezorgd. Maar wees alsjeblieft niet zo gemeen tegen de pizzabezorger!

Als er onverwachts toch inbrekers langskomen, ben je goed beschermd. De vloer is bezaaid met speelgoedautootjes en er hangen verfpotten aan het plafond als valstrik.

Voor een nachtje in deze bijzondere Airbnb ben je €206 kwijt, maar er komen dan nog verschillende andere kosten bovenop: schoonmaakkosten, servicekosten en toeristenbelasting. De totale prijs per nacht wordt ongeveer €322.

Wie weet, misschien vier jij volgend jaar kerst wel in het huis van de McCallisters.

Een juridisch probleem melden