Golden Tulip Ampt van Nijkerk
Hotels

Honeymoon suite in Golden Tulip Ampt van Nijkerk

Overnacht in deze Honeymoon suite in 4*-hotel nabij de Veluwe voor €89 incl. jacuzzi, ontbijt & gratis annuleren

vanaf € 89 p.p.

Gepubliceerd door
Pasmaatje
27-4-2021
Delen

Ahoy Piraat!

Een honeymoon suite is een plek waar je eigenlijk maar één keer in je leven overnacht.. Of zoals Ross in Friends een aantal keer. Maar tijden veranderen, want je hoeft echt niet getrouwd te zijn om in deze suite te overnachten. Waarom ook? Want deze suite via Hotels.nl is vrij uitzonderlijk!

Ooit een suite met open haard gehad? Nou dan sta je zo wat in vuur en vlam. Dat niet alleen, want deze suite heeft ook nog een bubbelende jacuzzi! Bovendien heeft het 4*-hotel ook nog een zwembad, sauna & stoombad! Het Golden Tulip Ampt van Nijkerk biedt uitstekende service en je betaalt slechts

Highlights

  • 🏩 Honeymoon suite in 4*-Golden Tulip Ampt van Nijkerk
  • 📚 Je boekt via Hotels.nl
  • 📅 Te boeken voor nu t/m februari 2022
  • 💕 Honeymoon Jacuzzi Suite met openhaard
  • 🙌 Inclusief ontbijt en gratis annuleren

Details

Voorbeeld: do 15 t/m vrij 16 juli (klik op de screenshots voor meer data)

Prijs van €178,00 is de totaalprijs voor een kamer. Per persoon betaal je €178/2 = €89 per persoon. De prijs is inclusief alle kosten zoals servicekosten en toeristenbelasting. Let er op dat je de Honeymoon Suite selecteert. Check de prijskalender indien je een andere datum wilt.

Honeymoon suite in 4*-Golden Tulip Ampt van Nijkerk

Deze suite heeft aardig wat faciliteiten zoals badjas & badslippers, een balkon of terras, en daarnaast natuurlijk koffie- en theefaciliteiten, minibar (exclusief) en de open haard. Ook mogen we natuurlijk de jacuzzi niet vergeten!

Impressie

Tags

Hottub